חמישה רעיונות לפינוקים מרעננים שאפשר להכין בבית

כל אחד מכיר את הרגע הזה שבו אנו יושבים בבית ומשתוקקים לפתע לדבר מה מרענן וכיפי שימתיק את היום. אך לא תמיד יש לנו חשק לעמול ולהכין משהו מסובך.

20.09.2020 מאת: פורטל הכרמל והצפון
חמישה רעיונות לפינוקים מרעננים שאפשר להכין בבית

קרדיט לתמונה: pixabay

 

החדשות הטובות הן שאין כלל צורך להתבצר במטבח, לשלוף מתכון ולהתחיל לאגד מצרכים. ישנם מגוון פינוקים מרעננים שאינם דורשים זמן הכנה ארוך לפני שתגיעו לרגע הטעימה הנכסף. במיוחד בשבילכם אספנו חמישה רעיונות נפלאים בדיוק לרגעים הללו, כל שעליכם לעשות זה לגזור ולשמור לרגעי החשק.

אייס קפה

זהו משקה הקיץ האולטימטיבי. הוא קר, הוא מרענן והוא מתוק בדיוק במידה הנכונה. אם אתם חובבי הקפה אין ספק שזהו המשקה עבורכם. אין צורך לנבור ברשת כדי למצוא מתכון לאייס קפה שיהיה קל להכנה. למעשה, הקלדה פשוטה בשורת החיפוש תציג בפניכם שלל אפשרויות שלא יבישו שום בתי קפה ואף יציגו בפניכם את היתרון הביתי: חסכון ומשקה המותאם לכם באופן אישי לגמרי. החלק המהנה ביותר במתכון הוא שדרושים להכנתו רק ארבעה מצרכים פשוטים: קרח, קפה נמס, מים וסוכר.

שלגון יוגורט

יש לא מעט מתכונים עם יוגורט מפנקים, אך המתכון הזה מנצח את כולם. הקרירות של השלגון בצירוף פירות מתקתקים וכמובן היוגורט הקרמי מתאחדים כולם לכדי רגע של נחת. היתרון המרכזי של המתכון הוא שאתם יכולים לבחור את הפרי האהוב עליכם ולשלבו בשלגון, ממש קינוח בהתאמה אישית.

קוקילידה תוצרת בית

הקוקילידה היא קלאסיקה ישראלית שתמיד מהנה לאכול, במיוחד משום שאין צורך בסכו"ם או צלחת עבורה. כל כך קל להכין את הפינוק הזה שזה כמעט פשע. למעשה מדובר יותר בהרכבה מאשר בהכנה. קחו את הגלידה האהובה עליכם והניחו אותה בין שתי עוגיות, כאן תוכלו להשתדרג ולמעשה לבחור את סוג העוגייה שאתם אוהבים. אם אתם רוצים להשקיע קצת יותר אפשר להכין עוגיות תוצרת בית, אבל ממש לא חובה.

כדורי שוקולד

אחד הקינוחים המופלאים והפשוטים ביותר להכנה הוא כדורי שוקולד. והם הפכו לכה אייקונים במטבח הישראלי עם סיבה טובה. אמנם נדרשים כאן כמה מצרכים יותר מהמתכונים הקודמים, אך ההכנה מהירה וקלה, וגם אינה דורשת אפייה או בישול. הבונוס בהכנת כדורי שוקולד הוא שניתן למצוא בקלות דרכים להכין אותם גם אם אתם טבעוניים, רגישים ללקטוז או גלוטן, או שסתם מתחשק לכם ללכת על גרסה בריאה יותר.

סורבה פרי

לקראת סוף עונת המנגו ולקראת תחילת בואם של התותים, אנו נמצאים בדיוק בתקופה שבין המייצרים האידאלית להכנת סורבה. מאחר ואין בו כלל מרכיבים כמו שוקולד או מוצרי חלב, מדובר בקינוח קליל במיוחד שמספק את הטעם המתוק בלי התחושה הכבדה שמתלווה אליו לעיתים. אפשר להכין את הסורבה משלושה מרכיבים בלבד. אמנם תיאלצו לחכות עד שהוא יקפא, אך האמינו לנו בהחלט שווה לחכות. אם לא מתחשק לכם תותים או מנגו, אפשר להכין גם סורבה עם מלון, אננס או תפוז.

 

תגובות

מומלצים