בשר מלוכלך ממשיך לזרום לכפרי הכרמל
מחלות וחיידקים תוקפים צעירים שנפטרים בפתאומיות ומחלות קשות מתגלות, זה לא במקרה, מחקרים מעידים שלאוכל יש חלק בזה, מדוע לא עוצרים את הכנסת הבשר הלא מבוקר לכפרי הכרמל?.
בשר מלוכלך ללא פיקוח שמוכרים לציבור גורם לבעיות קשות, הבשר מגיע ללא כל פיקוח כי בעיקר הוא מגיע לכפר הלא יהודי אז זה לא עניין של אף אחד.
כל מי שעובד באכיפה במסגרת החוק, יודע טוב כמה בשר נכנס לכפרים שלא נעצר בדרך.
הבשר הזה נמכר במחיר זול מאוד, לשם כך בעלי עסקים קונים בידיעה את הבשר ומשם האוכל מגיע לצלחות שלכם באולמות שמחות במסעדות ובאוכל שילדיכם אוכלים בקיוסקים השונים.
הבשר המוברח לכפרי הכרמל לא רק בשר אדום, גם בשר עוף, דגים וביצים שמגיעים בצורה לא מבוקרת ואחראית לכל מקום בכפרי הכרמל ומחוצה לה.
בכפר הלא יהודי, יותר ויותר תפיסות של בשר מלוכלך שנתפס במקומות שמרוויחים עלינו כסף ובתמורה מוכרים לנו מחלות.
חשוב שכל אזרח שנכנס למסעדה, לאולם חתונות או לאטליז, לדרוש את תעודת תוקף אישור וטרינר על הבשר.
מתגלים יותר ויותר מקרים של בשר מלוכלך ללא כל פיקוח שמועבר ללא קירור, למרחקים גדולים, אחרי בדיקות מתגלה אחוז חיידקים גבוה שמסכן את כל מי שצורך את הבשר הזה, גם כשהוא מבושל.
יחידת הפיצוח במשרד החקלאות, מג"ב ומשטרת ישראל, פועלים מסביב לשעון לאתר את המקומות בהם סוחרים בבשר מלוכלך ולמרות כל זה בשר לא ראוי למאכל ממשיך להגיע לכפרים בכל מקום.
אותם עסקים אשר קונים את הבשר מרשים לעצמם לגבות סכומי כסף קטנים עבור המנות וכך גורמים לאנשים רבים מחלות ומקרי מוות.