השפית לינה והאהבה לאוכל

לינה אבו זלף אמא חד הורית מעוספיה, לקחה את המטבח ואהבתה לבישול צעד אחד קדימה והפכה למבשלת של העסק המשפחתי, לאוהבי מאכלי הבשר לינה יודעת מה הטעם של כל אחד מכם, וכל זה לא פרסומת.

28.01.2020 מאת: פורטל הכרמל והצפון

המטבח של לינה

 

לחיות כחד הורית עם כל הדרישות של היום זה מאוד קשה, לינה זוכה לתמיכת משפחתה, למרות הכל, אהבתה לבישולים ולמטעמים הביאו אותה להיות חלק מרכזי במסעדת אבו זלף בעוספיה, שכולם מפרגנים.

לינה בשיחה לפורטל הכרמל והצפון מספרת על חוויית האוכל ואיך היא מזהה טעמים של תבשילים מיוחדים בטאבון ובתנור, לינה: "שילוב המאכלים שאני מכינה בא משילוב מטבחים שונים אירופאיים ומזרחיים, שמשלב את כל הטעמים ביחד".

לינה: "העסק התחיל כחלום של אבא, ובתמיכה שלי היה לנו את האומץ לפתוח את מסעדת רייף כי ההורים זיהו אצלי את היכולת ובמיוחד כשפית שמתמחה בתבשילי בשר".

לינה: "הכרמל הוא אזור מאוד מיוחד, ויש בו מאכלים מגוונים וטעימים, אני ממליצה לכולם לפתוח עסקים להשקיע ובעיקר לשמור על איכות, תחרות זה דבר בריא מאוד, כי היא תורמת לאיכות".

לינה: "זה שאני חד הורית וזקוקה לפרנס את הבית ועצמי, זה לא מונע ממני להתפתח ולהתקדם, אישה לא צריכה לפחד משום מצב, למי שיש יכולת ניהולית שלא תשב בחיבוק ידיים, השמיים הם הגבול".

 

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים