מוסא כעביה פרמדיק שמוביל את אשכול דרום

מוסא בעל סמכות רפואית בכירה בארגון מד"א, עד היום הוביל את תחנת מד"א דאלית אל כרמל עוספיה במקצועיות, מוסא מעורב בחיי החברה המקומית ועוזר ומסייע למשפחות הנזקקות, ותמיד עם תחושת שליחות גדולה ואחדות, השבוע מוסא נכנס לתפקיד מנהל אשכול דרום טירה, עתלית, חוף כרמל, דאלית אל כרמל ועוספיה.

03.05.2026 מאת: אמילי חלבי
מוסא כעביה פרמדיק שמוביל את אשכול דרום

מוסא כעביה, תושב כעביה במועצה האזורית עמק יזרעאל, רווק, שנמצא במד"א מזה 15 שנים, ופועל בארגון מתוך אהבה גדולה למקצוע ותחושת שליחות להציל חיים. מוסא עבר את כל התפקידים באמבולנס עד להשלמת לימודיו לפרמדיק. בשנים האחרונות מוסא ממלא תפקיד בכיר בצוות ומנהל תחנת דאלית אל כרמל ועוספיה. 

 

מוסא דוגל בשיטה של האצלת סמכויות לעובדים, למתנדבים ולמתנדבות, ולבני נוער, מה שהצליח לצור צוותים גדולים שנמצאים בכל אירוע אפשרי, אם זה להצלת חיים ואם זה להירתמות לאיסוף תרומות למען המשפחות הנזקקות ולפעילות בחברה, בבתי הספר ובסביבה המקומית, מירוצים ואירועים חברתיים.

 

מוסא אדם עם מוטיבציה פנימית חזקה לפעול למען מטרה משותפת של הצלת חיים, תוך חיבור לצוותים ותחושת יחד, הוא אחד המעורבים בכל פינה בשני הכפרים הדרוזיים בכרמל, הוא יודע להוביל ולדרוש. עד היום מאות בני נוער ומתנדבים בוגרים ממשיכים להגיע במהירות האפשרית לכל קריאה לעזרה דחופה, הצוותים הרפואיים מיומנים, מנוסים ונותנים מענה בצורה רצינית שאין לה מתחרה, הכל בזכות מנהל התחנה היוצא מוסא כעביה, שגייס ורתם עוד ועוד מתנדבים ובני נוער ופתח קורסים להכשרת חובשים וחובשים בכירים.

 

מוסא ימשיך להיות חלק מהנוף המקומי, אבל עכשיו על הכתפיים שלו יהיו עוד מספר ישובים בחוף כרמל, טירה, עתלית, בנוסף לשני הכפרים דליה ועוספיה. זו הזדמנות לאחל למוסא בהצלחה בתפקיד החדש ולאחל שהאזרחים והאזרחיות ימשיכו לקבל את השירות הטוב והמהיר מהצוותים של מד"א.

 

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים