סמ"ר מועתז חניפס דמות מרכזית בתפעול הטנקים בחזית
חיילי צה"ל עושים עבודה מדהימה במישורים שונים, שכל המטרה לשמור על גבולות ישראל מהאויב האכזר, סמ"ר מועתז חניפס, דרוזי בן 23 מהעיר שפרעם, עושה עבודה מקצועית למען כשירות הכלים בשדה הקרב, סמ"ר מועתז:"העבודה שלי משפיעה ישירות על הלוחמים בשטח”.
סמ"ר מועתז חניפס, בן 23 משפרעם, טכנאי צריח מרכבה 3 ו-4 כבר שלוש שנים ובזמן הזה הפך לדמות מרכזית בתחזוקה ובתפעול הטנקים בחזית.
במסגרת תפקידו ביחידה 791, מועתז אמון על אחזקה, תיקון והכשרת טנקי המרכבה והוא הגורם הראשון שמקבל את הטנקים הפגועים היישר מהלחימה בגבול, משקם אותם במהירות ומחזיר אותם לכשירות מבצעית. עבור מועתז, כל טנק שחוזר לשדה הקרב הוא הוכחה לחשיבות העבודה שלו.
מועתז ייצא בקרוב לקורס בוחנים יוקרתי, שבו ירחיב את הכשרתו ויוסמך לטפל בכלל התקלות בטנק, מעבר לצריח בלבד.
מועתז שעושה את תפקידו מכל הלב ובכל הכוח, משתף: "המשמעות בתפקיד שלי היא אדירה, לדעת שהעבודה שלי משפיעה ישירות על הלוחמים בשטח".


















