תכנית מנהיגות חדשה בצפון שכוללת מג'דל שמס וג'וליס

ארגון השומר החדש משיק תכנית חדשה למנהיגות צעירה, תכנית שנתית המיועדת לתלמידי י-י"ב, דתיים וחילונים מכל הארץ שרוצים להשפיע ולהוביל שינוי. התכנית תפתח באוקטובר 2025 ותכלול סדרות מרתקות שכוללות טיול, חקלאות, פעילויות גיבוש ומפגשי השראה בליווי מדריכים מיחידות העילית של צה"ל.

19.09.2025 מאת: פורטל הכרמל והצפון
תכנית מנהיגות חדשה בצפון שכוללת מג'דל שמס וג'וליס

 

התכנית פרוסה ברחבי הארץ, ובאוקטובר הקרוב תפתח בעשרות ישובים בהם הישובים הדרוזים מג'דל שמס וג'וליס. 
התכנית קרויה על שמו של גיבור ישראל יוסי טהר, לוחם חטיבת הקומנדו הימי שנפל בקרב בעוטף עזה ב7.10. 

 

איתן בן צבי, מזכ"ל התנועה החדשה: "יוסי טהר ז״ל מגיבורי ה-7 באוקטובר בקרבות הבלימה במפלסים הציל חיים רבים, הוא היה חבר אישי שלי ולחם יחד איתי בקומנדו הימי. יוסי הוא דוגמה ומופת ללוחם , למנהיג , לדמות לחיקוי לנוער בישראל והנוער שמצטרף לתכנית המנהיגות על שמו פשוט יתחנך ברוח דמותו של יוסי ז״ל. השנה התווספו יישובים וגם שני יישובים דרוזים מה שמלמד על החיבור של השומר החדש לעדה הדרוזית שחרטה על דגלה את ברית הדמים עם מדינת ישראל". 
 

את התכנית יובילו בוגרי יחידות קרביות שחלקם הכירו את יוסי טהר ז"ל אישית.
 

מובילי התכנית קוראים לכל הנוער במדינת ישראל להתפקד!, זה הזמן להצטרף למאמץ הלאומי ולהוביל שינוי משמעותי במדינה, מהנוער יצמח עם.

 

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים