ילדים ונערים ממשיכים להיפגע קשה ברכיבה לא אחראית
מספר גדול של ילדים ונערים טופלו ע"י צוותי מד"א בשבוע האחרון בדאלית אל כרמל ועוספיה, אלו היו נפגעים שמצבם היה קשה, ישנם עוד רבים שמעורבים בתאונות שלא מדווחות, כל זה מתחת למצלמות הרשות המקומית, כל עוד שאין אכיפה המצב ילך ויתדרדר לעוד יותר קשה, אותם רוכבים מסכנים את עצמם ואת עוברי הדרך.
תמונה להמחשה
ילדים ונערים נפגעים קשה בתאונות אופניים וטרקטורונים בכפרים בכרמל, אמש בערב התקבל דיווח נוסף במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על נער שרכב על טרקטורון והתנגש בשער בדאלית אל כרמל.
חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח כרמל נער בן 13 במצה בינוני עם חבלות בגפיים.
שעתיים אחרי התקבל דיווח נוסף במרחב כרמל על רוכב אופנוע שנפגע מרכב, חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח רמב"ם צעיר כבן 20 במצב בינוני עם חבלות בגפיים התחתונות.
אזרח אומר:"כל עוד המצב הזה ימשיך להתאפשר שילדים ונערים עולים על הכביש ללא שום הפרעה, אותם ילדים ונערים אין להם שום ידע על חוקי התנועה, הם לא מתחשבים בהתנהגותם בדרך העירונית ומסכנים את כולנו, אנחנו נמשיך לראות נפגעים בתאונות מיותרות".
השאלה איפה האחריות של ההורים, למה הם שותפים למפגע הקשה הזה, שהילדים שלהם מהווים מפגע לכל הסביבה?.
















