נתפסו שב"חים ונשק בחוות סוסים בצפון

בלשי ימ״ר מג״ב צפון ולוחמי המשמר הלאומי הצפוני של מג״ב עצרו 4 שוהים בלתי חוקיים, בחוות סוסים בצפון הארץ, במהלך חיפוש שבוצע במקום, ובסמוך למקום בו שהו החשודים, אותרו שני אקדחים כשהם טעונים במחסניות מלאות. חשוד בהעסקתם נעצר.

19.06.2026 מאת: פורטל הכרמל והצפון
נתפסו שב"חים ונשק בחוות סוסים בצפון

צילום דוברות המשטרה

אתמול בלילה, בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל ביחידה המרכזית של מג״ב צפון, פעלו בלשי ימ״ר מג״ב צפון יחד עם לוחמי המשמר הלאומי הצפוני של מג״ב בחוות סוסים בשטח חקלאי ביישוב ציפורי, השייכת על פי החשד לתושב נצרת.

 

הכוחות הגיעו למקום באופן רגלי וסמוי, סגרו על המתחם ופשטו על החווה. עם כניסתם עצרו הכוחות ארבעה חשודים ששהו במקום. לאחר בדיקתם התברר כי ארבעתם תושבי שטחים ללא אישורי כניסה ושהייה כחוק בישראל.

 

במהלך חיפוש שבוצע במקום, ובסמוך למקום בו שהו החשודים, אותרו שני אקדחים כשהם טעונים במחסניות מלאות, אשר נתפסו והועברו להמשך חקירה ומיצוי ראיות.

 

מספר שעות לאחר הפעילות, נעצר בעל החווה, תושב נצרת, החשוד בהעסקת השוהים הבלתי חוקיים.

 

כלל החשודים שנעצרו הועברו להמשך חקירה ביחידה המרכזית של מג״ב צפון.

 

במשטרת ישראל ובמשמר הגבול רואים בחומרה עבירות של העסקה, הסעה והלנת שוהים בלתי חוקיים, העלולות לשמש בין היתר גורמים עוינים ולפגוע בביטחון הציבור, וימשיכו לפעול בנחישות נגד כל גורם המעורב בכך.

 

פורטל הכרמל

צילום דוברות המשטרה

תגובות

מומלצים