רכבי בוקעתא שהשמיעו קולות ירי
במהלך השבוע התקבל דיווח במוקד 100 על שמיעת ירי מרכב חולף בכביש 918, סמוך לצומת גונן, שוטרי מחוז צפון שהוזעקו למקום פתחו בסריקות שבמהלכם התברר כי מדובר ברכבי ספורט משופרים השייכים לצעירים בשנות ה-20 לחייהם מהכפר בוקעת׳א, שנסעו במהירות וביצעו האצות שגרמו לרעש חריג, הנחזה לקולות ירי.
קולות הירי שנשמעו התבררו לאחר בדיקה כרעש שנוצר מרכבי ספורט משופרים. בתום פעילות של שוטרי מחוז צפון הורדו ארבעה רכבים מהכביש.
בתוך כך, הגיעו למקום ניידות נוספות שביצעו סריקות יותר נרחבות בכבישים 91 ו-918, עד שאותרו ארבעת הרכבים החשודים ונעצרו בצומת מחניים.
בתום פעילות של בוחני התנועה של משטרת ישראל, נרשמו קנסות בגין ליקויים בטיחותיים ונהיגה פרועה, והרכבים הורדו מהכביש.
שוטרי משטרת ישראל ימשיכו את האכיפה הנחושה נגד פורעי החוק המסכנים את משתמשי הדרך למען שמירה על ביטחון הציבור תוך שימוש בכל הכלים החוקיים העומדים לרשותנו. שינויים מבניים הנעשים בכלי רכב מסכנים הן את נוסעי הרכב והן את משתמשי הדרך.
















