ענת גיסין חוזרת לשחזר זכרונות ברונסון
מורת הספורט הראשונה ברונסון ענת מאיר גיסין עם הבנות בחצאית מדברת על התמיכה של אחמד והב עאטף כיוף המזכירות והתלמידות והקשר של רפיק.
ענת גיסין מאיר שעוסקת בספורט אירובי עם השנים כאשר הגיעה ללשכת שרון לעבוד על התזונה שלו לא הצליחה והתחברה עם היועץ הבכיר שלו ד"ר רענן גיסין.
ענת לפני 20 שנה הגיעה לבית ספר רונסון מחיפה כמורה לספורט וחינוך גופני. עאטף כיוף מנהל אורט רונסון דאז מקבל אותה וחלונות חדר ההתעמלות אז נצבעו בלבן כדי שלא יציצו פנימה לאולם.
בזמנו פורסמה כתבה גדולה בעיתון "הבנות בחצאית של המורה ענת".
ענת ורענן חוזרים לבקר את חברם עלי ביראני וכשמדברים מעלים זכרונות. ענת שואל את עלי על אחמד והב ועאטף כיוף ועל רפיק חלבי וכך נוצר מפגש מרתק במקרה שכולנו מעורבים בו מבלי לדעת מאיפה התחיל.
ד"ר רענן רואה בראש הממשלה היום כמנהיג שיכול להניע מהלכים מדיניים רציניים, רואה בישוב הדרוזי חשיבות לתרומה ועזרה למדינה.
להגיע אחרי תקופה כל כך ארוכה ולשחזר זכרונות כאילו זה היה אתמול, זה אומר שהחוויה של ענת בכרמל נחרטה עמוק ותלווה אותה תמיד.
ענת סיפרה לנו שבזמנו בבתי ספר יהודים מורים נלחמו ללמד באולמות הספורט ופה אחמד והב וסגל המורים העמידו לרשותה את האולם ודאגו לה, ענת מזכירה את הקשר שלה עם המזכירות באורט רונסון מהא וסועאד שתמיד היו ביחד ואיך אחמד הכיר לה את רפיק חלבי ומשם התחילה בתוכנית ספורט בוקר שמשודרת עד היום בערוץ הראשון, בנוסף לתוכניות בערוץ 10 ו24.
כששאלנו את ענת על הכוונות של רפיק להתמודד בפוליטיקה המקומית ואם היא הגיעה לעזור לו, ענת "אני לא חושבת שרפיק צריך את העזרה שלי. רפיק אדם רציני, מבין עניין ובעיקר אדם טוב".
תודה מיוחדת למשפחת עלי ביראני ששיתפה אותנו בחוויה המיוחדת הזו.
{YouTubeVideo id=6yCH72uLmG0}

















