ד"ר קויקס עקל על איכות וידע לא מתפשרים
רופא השיניים ד"ר עקל קויקס עם ניסיון רב ביישור שיניים והשתלות, ממשיך לעקוב אחרי ההתפתחויות ברפואת שיניים, לא ממהר להפוך את החולה למעבדת ניסוי כמו שעושים רופאי שיניים אחרים במטופלים שלהם. מידע חשוב לציבור מפיו של מומחה...לכתבה.
ד"ר עקל: "צברתי 19 שנות ניסיון, אני אומר העיקרון להצלחה זה ניסיון מקצועיות וידע, אני מתעסק בהרבה תחומים, בהשתלות שיניים כבר 13 שנים, עוסק ביישור שיניים משנת 2000, טיפולי שורש, אסתטיקה, הלבנת שיניים".
ד"ר עקל: " ביישור שיניים מתחילים מגיל 10.5 עד 12, עדיף לעשות את הטיפול הזה בשלב אחד ולא בשלבים, בטיפולי שורש אני עובד עם מכשור מאוד מתקדם, לא מתפשר על איכות, המחירים אצלי עממיים".
ד"ר עקל: "כל אחד שמכבד ואוהב את המקצוע שלו מצליח, השתלה זה לא עניין פשוט, יש רופאים שלומדים כמה שבועות השתלה ואז הם באים ומוזילים מחירים ואומרים שהם יודעים להשתיל, מזה יכול לסבול רק הפציינט, זה יכול לגרום להרבה סיבוכים אצל הפציינט".
ד"ר עקל: "אני עשרים שנה עובד ללא כל תקלה, אני עושה השתלות במרפאות אחרות גם בנוסף לשתי המרפאות שאני מנהל בירכא ובעוספיה".
"הניסיון שלי עוזר לי לתת יותר הצלחות בטיפולים שאני עושה, אני עוקב באופן קבוע אחרי כל שיטות הטיפולים ברפואת שיניים ומשתתף תמיד בהשתלמויות בארץ ובעולם".
כתובת וטלפונים של מרפאות ד"ר עקל קויקס: בעוספיה, כביש ראשי, 048399849 - בירכא, מרכז מסחרי, 049965612
קישור ללראיון.
{YouTubeVideo id=IDCq42Q1y2g}

















