ח"כ גדעון סער: "הליכוד תומך בפירוק האיחוד"

יו"ר סיעת הליכוד בכנסת ח"כ גדעון סער ביקר בעוספיה ונפגש עם חבר המרכז סאבו סקר, שנתן לסער סקירה כללית על המצב החברתי והתעסוקתי והכלכלי אצל הדרוזים...סער: "אין שינוי בעמדת הליכוד לגבי ההחלטה בתמיכת הסיעה בפירוק האיחוד"...סאבו: "אני מאוד מעריך את הביקור של ח"כ סער לעוספיה, זה עוזר לנו להראות לו את התמונה האמיתית, למרות הפעילות של ח"כ לשעבר איוב קרא ואחרים לשכנע את סיעת הליכוד שלא לתמוך בפירוק האיחוד...לכתבה.

08.04.2008 מאת: פורטל הכרמל והצפון
ח"כ גדעון סער: "הליכוד תומך בפירוק האיחוד"

ח"כ גדעון סער מהליכוד ביקר את חבר מרכז הליכוד סאבו סקר והודיע לו על תמיכת תנועת הליכוד בפירוק האיחוד בין דליה לעוספיה.

השניים ישבו במסעדת רגע רגוע ושוחחו על מצב הדרוזים בישראל ובעיקר על תמיכת הליכוד בפירוק האיחוד, וזאת לאור שח"כ לשעבר איוב קרא, וליד נסר אלדין, תחסין חוסיסי ביקרו לפני שבועיים בסיעה ובקשו שהליכוד לא יתמוך בהצבעה שתבוא למליאה לפירוק האיחוד, סער הבהיר שאין כל שינוי בעמדת הליכוד.

סאבו הסביר לח"כ סער שהדרוזים מזה שישים שנה נותנים ונלחמים למען המדינה והמדינה בתמורה לא החזירה אפילו בבניית מפעל אחד בכפרים הדרוזים, גם המחלוקת בעניין האדמות של הדרוזים, אין מקומות תעסוקה והאבטלה הגבוהה בקרב הדרוזים ובמיוחד אצל הנשים הדרוזיות.

סאבו סקרסער אמר שהדבר שקרה בפקיעין לאחרונה אומר דרשני למדינת ישראל שלא תמכה ולא עודדה את ברית החיים בנוסף לברית הדמים, הדבר פתח אופק חדש וחומר למחשבה ואידיאולוגיה עתידית והתיחסות לעדה הדרוזית הנאמנה שלא קבלה כלום ב 60 שנות קיום המדינה.

סאבו: "אני מאוד מעריך את הביקור של ח"כ סער שהוא יו"ר סיעת הליכוד בכנסת ויש לו השפעה רבה  בנושאים שונים וגם הנושא שלנו בלפעול לגיוס רחב של ח"כים להצבעה שתתקים במליאה בעניין האיחוד בין דליה לעוספיה".

סער אמר : "תנועת הליכוד תמכה ותומכת ועוזרת לכל מי שתומך בדגל הכחול לבן ובאלה שהקריבו את עצמם למען מדינת ישראל".

המפגש נערך יותר משעתיים באווירה נוחה ונעימה, ח"כ סער הבטיח להמשיך לפעול למען בני העדה הדרוזית כמו שהוא פועל עד היום גם בכפרים האחרים.

תגובות

24. עספאניה-דלואניה לפני 18 שנים
שיתוף פעולה מתושבי דאליה
23. אבן עספיא לפני 18 שנים
לאחי 22
22. מבין לפני 18 שנים
ל19 ל 20
21. עספאוי לפני 18 שנים
כך לא מפרקים
20. עיסאם לפני 18 שנים
תגובה ל19 קורה מהלכים
19. קורא מהלכים. לפני 18 שנים
האיחוד בספק !! והפירוק בספק????
18. וחדה לפני 18 שנים
..
17. עיספאני לפני 18 שנים
ביבי וסער ידעו להכיר באמת
16. לסאבו שלום מוליד לפני 18 שנים
אין מילים.........
15. עובר אורח לפני 18 שנים
האיחוד הוא הבן של ביבי וגדעון סער.
14. ארכאן לפני 18 שנים
גדעון סער
13. מדליה לפני 18 שנים
די לשקרים
12. אוביקטיבי..... לפני 18 שנים
כמה אפשר לשקר....
11. עספאני מתבייש לפני 18 שנים
כלס עאד
10. מהכרמל לפני 18 שנים
רק הליכוד יכול
9. מעוספיה לפני 18 שנים
רק הליכוד יכול
8. ניטרלי לפני 18 שנים
רגע האמת !
7. (בקפי דחק על לחא) לפני 18 שנים
זו עבודה בעיניים
6. ניטרלי לפני 18 שנים
עד מתי?
5. צופה מהצדדד לפני 18 שנים
הביאו את האיחוד ועכשיו תומכים בפירוק ????
4. KAS לפני 18 שנים
סאבו הגדול
3. الضاحك לפני 18 שנים
اكرم ضب العده
2. עספאני בדםםםםםםםםם לפני 18 שנים
כל הכבוד סאבוווו
1. אוסמה לפני 18 שנים
לסער וסאבו כל הכבוד מעספאוי

מומלצים