מנכ"ל הליכוד גדי אריאלי בא לברך את הדרוזים
מפגש בביתו של חבר מרכז הליכוד טעון בפוליטיקה וחגיגיות, מנכ"ל הליכוד "הגעתי לברך את החברים לקראת חג אלאדחה", המטרה לפעול להשיג את הכתובות הנכונות אחרי הבחירות.
זמן של חג ובחירות לראשויות המקומיות, מנכ"ל הליכוד גדי אריאלי מגיע לדלית אל כרמל לביתו של אסואן אבו חמוד לפגוש חברים כדי לאחל להם חג שמח.
חברי המרכז אסואן אבו חמוד, עטא פרחאת ואחרים לא יכלו להתעלם מהבחירות הקרובות והזמינו את רפיק חלבי והמטה של והבה והבה, סאיד חלבי ואחרים, עו"ד פרג עווד חלבי ואורחים אחרים שכולם שייכים למטה רפיק.
מנכ"ל הליכוד שמע מהאורחים על כוונת המתמודדים לבחירות המקומיות, גדי הבהיר שהוא מגיע לברך ולא להתעסק או להתערב בבחירות הפנימיות ושהוא נוהג לעשות זאת בכל שנה, לבקר כאות כבוד לבני העדה שחוגגים את חג אלאדחה.
רפיק חלבי המתמודד לראשות מועצת דלית אל כרמל השמיע את הדברים בפני מנכ"ל הליכוד ובמיוחד את התוכנית הכוללת שהוא מתכוון לקדם עם בחירתו לראשות המועצה ובמיוחד איכות הסביבה והתכנון והבניה.
לדברים בסרטון
{YouTubeVideo id=xJtmNJvrmVs}

















