המשטרה פענחה רצח בת ה 41 בירכא

בתום חקירה אינטנסיבית ומאומצת, משטרת ישראל פענחה את אירוע הרצח בכפר ירכא במהלכו הותקפה למוות תושבת המקום בת 41, בידי אחיה, והבוקר הוגשה הצהרת תובע נגד החשוד.

03.06.2021 מאת: פורטל הכרמל והצפון
המשטרה פענחה רצח בת ה 41 בירכא

 

 

 

המשטרה פתחה בחקירה לפני כחודש עם קבלת דיווח בדבר תקיפת אישה בת 41 בכפר ירכא. אזרח המתגורר בסמיכות למנוחה, מצא אותה בביתה כשהיא פצועה וחבולה כאשר כוחות מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותה. 

בתוך כך, כבר בראשיתה של החקירה עצרו שוטרי משטרת ישראל את החשוד, אחיה של המנוחה, תושב הכפר ירכא בן 39 סמוך למקום הארוע ולאחר שעלה חשד כי הוא קשור לארוע הרצח. 

חוקרי היחידה המיוחדת ללוחמה בפשיעה (יל"פ) במרחב אשר, ניהלו חקירה מורכבת, תוך הפעלת אמצעים טכנולוגים שונים, איסוף ממצאים מהזירה ע"י יחידת הזיהוי הפלילי וגביית עדויות רבות.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת וכאמור, בתום החקירה, הבוקר הגישה פרקליטות מחוז חיפה הצהרת התובע נגד החשוד כאשר בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים.

 

 

תגובות

מומלצים