המילואימניקים של דאלית אל כרמל זוכים להערכה
לוחמים רס"רים, קצינים בכל הדרגות הגיעו ליהנות מהפנינג, שערכה מועצת דאלית אל כרמל למילואימניקים ובני משפחתם, הדוכנים, המוזיקה והנגשת זכויות, עשו טוב, בדאלית אל כרמל יש מעל 500 אנשי מילואים פעילים, פגשנו את מראם מנסור אשתו של איש מיל' והמארגנים מייס חלבי ומ.מ ראש המועצה איימן פרו.
מראם מנסור, אשתו של איש מילואים ששירת הרבה חודשים, מספרת איך שבכל מלחמה צריכים להתארגן מחדש כאשר הבעל נדרש למילואים, והיא צריכה להתמודד עם הילדים והפחדים מהמלחמה, וכל הנטל נופל עליה.
מראם אמא עובדת, וזה דורש הרבה משאבים והסתגלות אחרת בכל פעם מחדש, כאשר הבעל במילואים, ועושה מה שדורשים ממנו בצבא.
מראם: "העיקר שיהיה לבעלי טוב איפה שהוא נמצא, בסוף אלה החיים במדינה ואנחנו ישראלים, ובעלי עושה עבודת קודש".
"זו תקופה לא קלה והרבה משפחות מחפשות את הגיבוש ולהיות ביחד, לגבי יום הגיבוש למשפחות המילואימניקים, זה נותן תמיכה ועידוד, הילדים נהנים וזה עושה טוב בלב".
מייס חלבי, מנהלת מרכז צעירים, שעוזר להתפתחות הצעירים באקדמיה בקריירה ובחברה: "היום הזה למען משפחות אנשי המילואים של דאלית אל כרמל, הכל התחיל מרעיון, ואז פנייה לתורמים, בעיקר המועצה המקומית ובנק לאומי, קק"ל, גו כרמל, שמימנו את הפעילות, הכל מאושר כמו שצריך, עם אבטחת אירוע, השיטור העירוני וצוות מד"א".
"האירוע מאוד חשוב למשפחות האלה, שחוו הרבה ימים ולילות ללא אבותיהם, להיות בגיבוש משפחתי ומלא משחקים ופעילות".
"כמרכז צעירים, חשוב לנו להגיע לכל צעיר וצעירה בכפר שלנו ולתת מענה על כל צורך שצץ, אנחנו נמצאים בשביל הצעירים".
איימן פרו, ממלא מקום ראש מועצת דאלית אל כרמל: "אנחנו במועצת דליה ובמרכז הצעירים מבינים שבקהילה יש אנשים שמשרתים את המדינה ועוזבים את הבית לימים ארוכים, מאז ה-7 באוקטובר הנטל הוא לא רק על היהודים, אלא גם עלינו הדרוזים, מבחינתנו זו המדינה שלנו ואנחנו מבינים שהנטל כולו על אנשי המילואים, והמשפחות שלהם, הם עזבו בתים ועבודה, לכן ראינו להוקיר אותם, להוציא אותם לטבע להיות עם המשפחות שלהם, אנחנו לא מנותקים מהציבור ואיכפת לנו מהמילואימניקים".
איימן הסביר על התורמים שנרתמו למען המילואימניקים, ובעיקר חידד את פועלה של קרן הסיוע של צה"ל שהנגישה את הזכויות של המילואימניקים, שיבינו מה מגיע להם, וקק"ל שנתנו את המקום למען המשפחות והילדים.
פתרון וחיסכון באספקת החשמל באמצעות החברה הזכיינית סופר פאוור, עכשיו במרכז יוסף נסראלדין, קישור לטופס הרשמה והצטרפות, או באמצעות, משווקים בלעדיים במרכז יוסף נסר אלדין 9610 *, כרמל אישי 0527473820























