מעצר חשוד בהצתה וסחיטה
שוטרי המחוז הצפוני ויחידת הגדעונים 33 של להב 433 ביצעו מעצר של חשוד בהצתה ובסחיטה באיומים ביישוב סוואעד בצפון, החשוד, תושב המקום בן 25 הובא לחקירה בתחנת המשטרה והערב, צפוי לבוא לדיון בפני בית המשפט בבקשת המשטרה להאריך מעצרו.
צילום דוברות המשטרה
שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג״ב פועלים סביב השעון כנגד הפשיעה האלימה. כחלק מהפעילות פרוסים השוטרים באופן גלוי וסמוי, מסכלים אירועי פשיעה ועוצרים חשודים.
בתאריך 06/02/26, בשעות הצוהריים פשטו הלוחמים של יחידת הגדעונים 33, של להב 433 על מתחם מגורים ביישוב סוואעד הסמוך לשפרעם וביצעו מעצרו של חשוד בסחיטה באיומים ובהצתה.
החשוד, תושב המקום בן 25 הובא לחקירה בתחנת המשטרה והערב, צפוי לבוא לדיון בפני בית המשפט בבקשת המשטרה להאריך מעצרו.
משטרת ישראל נאבקת בפשיעה בנחישות תוך שימוש בכל הכלים העומדים לרשותה. שוטרי המחוז הצפוני ימשיכו לפעול למיצוי הדין עם פורעי החוק למען שמירה על הסדר הציבורי וביטחון התושבים.

















