מחירי הדלק יורדים ואז צפויה עלייה חדה

מחיר הבנזין בישראל יירד ב-42 אגורות לליטר החל מיום ראשון, 1 בנובמבר, ויעמוד על 7.35 שקלים בשירות עצמי, אלא שאם צו הבלו לא יעודכן, המחיר צפוי לעלות ל-8.35 שקלים לליטר כבר ב-5 בנובמבר.

31.10.2026 מאת: פורטל הכרמל והצפון
מחירי הדלק יורדים ואז צפויה עלייה חדה

משרד האנרגיה והתשתיות מעדכן: מחירי הדלק לחודש נובמבר 2026

 

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות מודיע כי בחצות הלילה שבין שבת לראשון (01.11.2026) יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק.

 

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 7.35 ש"ח לליטר, ירידה של 42 אגורות מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 26 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

 

ככל שלא יעודכן צו הבלו, אזי בלילה שבין ה-4 ל-5 בנובמבר יפוג תוקף הוראת השעה לגבי צו הבלו, כך שהחל מ-5 בנובמבר יעמוד המחיר המירבי על 8.35 ₪ לליטר.

 

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 6.23 ש"ח לליטר, ירידה של 35 אגורות מעדכון קודם. ככל שלא יעודכן צו הבלו, אזי בלילה שבין ה-4 ל-5 בנובמבר יפוג תוקף הוראת השעה לגבי צו הבלו, כך שהחל מ-5 בנובמבר יעמוד המחיר המירבי על 7.07 ₪ לליטר. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 22 אגורות (ללא מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

 

תגובות

מומלצים