"אל בוסתן" גן אירועים גדול
הולך ומושלם "אל בוסתן", גן אירועים הממוקם בגבעה שצופה צפונה ודרומה, המיקום עם נוף פשוט מרהיב, זה גן שיכול לאכלס בתוכו יותר מאלפיים איש, במתחם הענקי יש חניה בשפע, גן ענקי, בתוך הגן תהיה מסעדה שתפעל עם סגנון מזרחי, בסופי שבוע מסעדת נישה יפאנית, מנהלי הגן פאדי וכרמל מבטיחים להביא איכות טובה ומחיר אטרקטיבי... לסרטון.
כרמל והבה: "חיפשנו משהו יחודי וראינו שחסר גן אירועים ברמה אחרת, בחרנו מקום נוח ליד העוקף, עם גישה נוחה וחניה גדולה, גן עם איכות, אוכל עם הרבה ניסיון ומחיר הוגן לצרכן, מחיר הכי אטרקטיבי".
כרמל: "התחלנו לבנות את הגן ומתכננים את הפתיחה לאפריל הקרוב, בנוסף לגן האירועים, הולכים לפתוח מסעדה בסגנון מזרחי, שיעבוד בה אחד השיפים הטובים בארץ, המסעדה תהיה מסעדת נישה, בסופי שבוע נכניס נישה יפאנית, זה להכניס את עולם הסושי ליישוב".
"אנחנו נבנה כמה מנות יחודיות שיהיו מנות הבית ונשתף את הקהל בבניית סביבת האוכל".
כרמל: "גן האירועים יכיל 2000 איש ומעלה, אנחנו נתאים את גן האירועים לכל אירוע שיבוא עלינו, חילקנו את הגן שיתאים לכל אירוע, המוטו שלנו, הלקוח הוא במרכז ואנחנו נתמקד בנושא הזה בצורה הכי טובה שיש".
טלפונים: פאדי להיאני: 0504062434, כרמל והבה: 0525033207, ואפי להיאני: 0525361292
{YouTubeVideo id=4S6wN-MPwfw}


















