מטה سوا חגיגה מעולם אחר
העברנו בשידור ישיר את הכנס שהיה במטה תנועת סווא, מטה תנועת סווא בנה תפאורה מיוחדת שעוד לא נראה כמותה, תומכי התנועה התאספו ברחבה שבה מתקיים הכנס האחרון של התנועה עם היו"ר המתמודד כרמל נסראלדין... לסרטונים.
קישור לסרטון 1.
{YouTubeVideo id=znPCnwyYRWM}
קישור לסרטו 2.
{YouTubeVideo id=8cSVinQQJyQ}
קישור לסרטון 3.
{YouTubeVideo id=4z0Vwkq7QWc}
הערב התחיל במופע זיקוקים מרהיב של תאורה והגברה, מופע מושקע, עבודה של איאס נטור.
את הערב מנחה אייל חדיד.
ראשון הדוברים מנסור והבה, אחריו דיבר סאמר ביראני.
סמר מריח דיברה על תמיכת כרמל נסראלדין בנשים ובחיזוק מעמד האישה וקראה לנשים לתמוך בתנועת סווא ובמועמדה.
פיראס נסראלדין נתן הופעה על "הארגול" והקהל מחא כפיים לצלילים.
פואד זהראלדין בירך את הנוכחים תומכי סווא ודיבר שלכל משפחה בדליה מגיע שיהיה נציג, פנה לאבו יואל ולחכ"ל אמל שאחרי 61 שנים של נאמנות למדינה מגיע לנו שוויון מלא.
עו"ד כמאל כמאל דיבר אחריו,
סווא פנו לעלמי נטור להצטרף לסווא, מוהנד שאמי דיבר, אחריו שמס חסון.
בסרטון שהקרינה סווא, דיבר אכרם חסון שהחזיר לדליה 2500 דונם. הם הזמינו חכ"ל אמל נסר אלדין ויוסף נסר אלדין להעניק לאכרם חסון אות הוקרה כשלידו אשתו עפת.
אכרם פתח את דבריו בתפילה לחזרת מגדי חלבי, סאמר חלבי וסאלח נסראלדין, הוא דיבר על המפגש אצל נזמי אביו של מגדי, "תנועת סווא לא צריכה ראשות מועצה התנועה הזו משרתת את הציבור ללא תמורה, הוא קרא לעלמי נטור ואמר לו "אתה צריך להיות עם הצהרה מדויקת ולא להתחבא" , על האלימות, אנחנו נגד אלימות, אנו צריכים לגנות את האלימות".
כרמי מקלדה פנה לכל תומכי כרמל נסראלדין," אני גאה להיות עם משפחות מכובדות ואבו יוסף כרמל יבחר לראשות המועצה, יום הניצחון קרב, תנועת סווא היא תנועה דמוקרטית וליברלית".
כרמל נסראלדין: האנשים הטובים בתוך תנועתו, אני מברך את כולם כולל הילדים של דאלית אל כרמל, עוד לא ראיתי אדם שדואג לילדים להגשים את החלום שלכם, אתם החברה הכוללת ואתם תהיו האחראים לשינוי, פנה לנשים שהם כל החברה ולא חצי החברה כמו שאמרים, אני מברך את בני העדה המוסלמית לרגל חודש הרמדאן, תנועת סווא תתן את השרות לכל תושבי דאלית אל כרמל".
כרמל: "אצלנו שרים שמגיעים באים לשמוע תוכנית עבודה ולא לאכול ולשתות, אני פונה ומחזק את עובדי המועצה המקומית ואני אעשה שהם יקבלו את הזכויות שלהם, אני פונה לעוסקים בחינוך ומברך אותם אבל, אנחנו הולכים לפתוח את שנת הלימודים בראשון ל9, אני מגנה את כל האלימות בדאלית אל כרמל, יום שלישי שייך לתנועת סווא, אני פונה שתצביעו גם לראשות וגם לרשימות שלנו, אנחנו רואים רק את טובת דאלית אל כרמל".

















