סא"ל וסים חאמד סיים את תפקידו כמפקד גדוד 974

חילופי מפקדים בגדוד פיקוד העורף בכרמיאל, במעמד ראש העיר כרמיאל משה קונינסקי, התקיים בפיקוד העורף במחוז הצפון, טקס חילופי מפקדים בגדוד 974 של פיקוד העורף, האחראי על גזרת כרמיאל, כאשר סא"ל ירין הוייזלר, החליף כמפקד הגדוד את סא"ל וסים חאמד.

23.06.2025 מאת: פורטל הכרמל והצפון
סא"ל וסים חאמד סיים את תפקידו כמפקד גדוד 974

 

בטקס, השתתפו מפקד מחוז הצפון בפיקוד העורף אל"מ יהודה לב, מפקד נפת גליל מערבי אל"מ שי שמש, מנכ"ל מכללת בראודה אחיאב גולן ומפקד תחנת גליל מרכזי בכיבוי אש סגן טפסר דורון קדוש.

 

 

ראש העיר משה קונינסקי: "בשם תושבי כרמיאל אני מבקש להודות לסא״ל וסים חאמד על שירות מסור, שיתוף פעולה הדוק ותרומה משמעותית לביטחון העיר בתקופה לא פשוטה. אני מאחל הצלחה רבה לסא״ל ירין הוייזלר בכניסתו לתפקיד, נמשיך לפעול יחד למען חוסן העיר ותושביה".

 

 

מעיריית כרמיאל נמסר כי גדוד פיקוד העורף מהווה גורם מרכזי בשמירה על ביטחון העורף באזור כרמיאל, במיוחד בתקופות חירום, ומקיים קשר שוטף עם העירייה, מוסדות החינוך וגורמי החירום בעיר.

 

 

עוד בנושא: רס"ן במיל' וסים חאמד "התנדבות זו שליחות"

 

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים