"אות השקמה לתושבי דליה לפני שיהיה מאוחר"

עו"ד תייסיר חסון בשיחה לפורטל הכרמל והצפון, על תכנון אזור התעשייה המזרחי של דאלית אל כרמל ומצב התחמ"ש באדמות אלרנדה דרומית לדליה, עו"ד תייסיר חסון: "המועצה כשלה בתכנון וממשיכה באותה שיטה לא לשתף את הציבור כמו המקרה של התחמ"ש".

12.06.2023 מאת: חסין חלבי
"אות השקמה לתושבי דליה לפני שיהיה מאוחר"

 

עו"ד תייסיר חסון: "התחמ"ש במתכונתה היא חלק מתכנית אלרנדה, שנגזרת מהתכנון שאושר בתכנית המתאר הכוללנית, אני וחברת החשמל התנגדנו לאישור התכנית, כי קודם כל צריך להעתיק את קו מתח עליון. משמעות הסכמת הרשות המקומית ואישור תכנית המתאר, שהתחמ"ש יקום על חשבון אדמות פרטיות של תושבים מדאלית אל כרמל בתוך הקו הכחול".

 

 

 

עו"ד תייסיר: "לצערי הרב הפתרון לא יכול לבוא על ידי מי שייצר את הבעיה. נציגות בעלי האדמות ותת אלוף חסון חסון שנברו במסמכים והתעקשו, הצליחו להגיע להבנה עם חברת נגה ואלוף תורג'מן, שהם מסכימים לבחון חלופות אחרות, כעת הדבר תלוי בהסכמת הרט"ג שעוד לא נתן את הסכמתו. לכן אני קורא לתושבים להשקמה, להיות ערניים למה שקורה בתכנון ושלא יקרה מקרה כמו התחמ"ש".

 

 

 

עו"ד תייסיר: "לגבי אזור התעשייה ביציאה לאליקים, לפני שבוע נחשפנו שיש תכנית מאושרת ומגובשת, אני מתפלא שהתושבים גם פה לא משותפים, האזור תעשייה יקום על אדמות בבעלות פרטית ולא אדמות מדינה".

 

 

"בתוך כחודש וחצי התכנית הגולמית הראשונית המוצעת, הולכת לדיון ראשוני בועדת התכנון, אני קורא לרשות המקומית ולמהנדסת המועצה, למה לא משתפים את בעלי הזכויות בתכנית?".

 


 

עו"ד תייסיר: "המועצה המקומית כשלה בכל מה שקשור להתארגנות והתכוננות והטיפול בתכנון, במקום למנף את התכנון הוא מעמיס על התושבים. לא יתכן שבמועצה מקומית אין מהנדס ערים ".

 

 

 

 

 

עו"ד תייסיר חסון על תכנון ובנייה ותחמ"ש

תגובות

22. من البلد לפני 3 שנים
كلنا اخوان
21. דילאווי1 לפני 3 שנים
لرقم 7 ورقم 13
20. للسيد سمير לפני 3 שנים
رقم ١٧
19. לאייל מס' 15 לפני 3 שנים
תתבייש לך
18. מהישוב לפני 3 שנים
נוכלים נמאסתם
17. سمير לפני 3 שנים
למספר 16
16. للمعقب رقم ١١ לפני 3 שנים
استحلفك بالله
15. אייל לפני 3 שנים
למספר 4
14. רוני לפני 3 שנים
זול
13. للمعقب حلبي أصيل לפני 3 שנים
رقم 11 (اين انت من الاصالة)؟؟؟
12. רני לפני 3 שנים
למספר 7
11. حلبي اصيل לפני 3 שנים
ييقى رفيق حلبي
10. חלבי לפני 3 שנים
למספר 7
9. אשר גינצבורג לפני 3 שנים
תרדמת חורף ממשוכת
8. תושב לפני 3 שנים
עולם מצחיק
7. דילאווי1 לפני 3 שנים
يا زلمه
6. אזרח לפני 3 שנים
רפיק שוו אכרם השניים ביחד אלופי השקר
5. חלבי לפני 3 שנים
כל מילה בסלע אסור לוותר
4. נסרדיני לפני 3 שנים
רפיק צריך לעוף כמה שיותר מהר הביתה
3. דאהש נסראלדין לפני 3 שנים
גבר מספר 1דוד יקר
2. אימן לפני 3 שנים
המועצה הכי כושלת בהיסטוריה שלנו
1. סמי לפני 3 שנים
לזה קוראים השחזה לקראת הבחירות

מומלצים