"מדשדשים ותקועים בעוספיה"

בהיג מנסור ראש מועצה ושגריר לשעבר, בשיחה לפורטל הכרמל והצפון, מבקר את התנהלות המועצה בעוספיה ושואל למה מוניב תוקע את התכנון ומוביל צד מבלי לשתף את הציבור?, בהיג:"תכנון זה ים של מידע, מוניב לא שולט בכלום, ישראל תמיד עזרה למיעוטים, זו הזדמנות להקפיא את חוק קמיניץ".

20.12.2024 מאת: חסין חלבי

 

בהיג: "כל עוד אין החלטה של הוועדה הארצית לתכנון ובניה בירושלים בעניין תמ"מ 6 תיקון 8, לא נוכל להתקדם לשום מקום. לא פעם הצעתי את עזרתי למוניב סאבא, כדי לתת אופק תכנוני לטובת עוספיה, חובה לבנות את גבולות הפיתוח, אם התכנון תקוע זה בגללנו, זה בידיים שלנו".

 

 

"תכנון זה ים של מידע, לצערי ראש המועצה מוניב לא שולט בכלום".

 

 

בהיג: "אני שואל מה המטרה ולמה להכניס את עוספיה למערבולת וויכוח מיותר ולא יעיל, לא יכול להיות שמכינים תכנית ולא משתפים את הציבור, כדי לפתור בעיות צריך הידברות, בעניין הקנסות והחנינה של הנשיא, דאז רתמתי לעניין את עו"ד ראיד שנאן מנכ"ל המועצה הדתית הדרוזית ואת ד"ר קייס נאסר מומחה לתכנון ומשא ומתן. מדינת ישראל חבה לעדה הדרוזית, זו הזדמנות להתאחד ולדרוש הקפאת חוק קמיניץ".

 

 

בהיג: "בעניין סוריה שהיא המדינה החשובה ביותר במזה"ת, מי ששולט היום באירוע אלה הטורקים שמעורבים במערכה הזו, הדרוזים בסוריה קבוצה גדולה מאוחדת וטוב שעשו את זה. אני מאמין שישראל כמו שתמיד עזרה למיעוטים ותתייצב לצד הדרוזים בסוריה ותעזור להם".

 

פורטל הכרמל

תגובות

20. מגיב 15 לפני 2 שנים
אתה צודק
19. Seven לפני 2 שנים
Dalist Al Carmel
18. דן לפני 2 שנים
בהיג צודק בכל מילה
17. כיופי לפני 2 שנים
מדברים לעניין דרוש מנהיגות
16. יגאל פרץ לפני 2 שנים
מושב ברק
15. אזרח פשוט לפני 2 שנים
לתמוך בזמן האמת
14. ل 12 לפני 2 שנים
ل12
13. יוסף לפני 2 שנים
ומה כבודך עשה אדוני?
12. עלו לפני 2 שנים
בהיג אתה המלך
11. מואטן לפני 2 שנים
الي بيستحي مات
10. עספיא לפני 2 שנים
בקיצור נמרץ
9. עספיא לפני 2 שנים
התרים
8. עספאוי חור לפני 2 שנים
אכלנו אותה
7. אזרחית לפני 2 שנים
צריך לפרק את המועצה עכשיו
6. בכיר לפני 2 שנים
צריך להוביל בהיג מוניב זקוק לעזרה מידית
5. אזרח לפני 2 שנים
טעות איומה בהיג
4. עוספיה לפני 2 שנים
ומה אתה עשית?
3. وانت شو عملت ل بلدك؟!؟! לפני 2 שנים
شاطرين فل حكي مش اكثر فش رجال بعد.
2. אזרח לפני 2 שנים
לבהיג היקר
1. עזפאני לפני 2 שנים
ככה זה שיורקים בצלחת שאוכלים ממנה

מומלצים