מאות אמצעי לחימה נתפסו בכפרים בצפון

משטרת ישראל במאבקה הבלתי פוסק באלימות במגזר הערבי בכלל והשימוש הנרחב בנשק חם בסכסוכים ובפעילות עבריינית בפרט פועלת באופן תמידי ויזום לתפיסה של אמצעי לחימה מכל הסוגים והעמדה לדין של אותם עבריינים.

03.06.2021 מאת: פורטל הכרמל והצפון
מאות אמצעי לחימה נתפסו בכפרים בצפון

 

 

משטרת ישראל במאבקה הבלתי פוסק באלימות במגזר הערבי בכלל והשימוש הנרחב בנשק חם בסכסוכים ובפעילות עבריינית בפרט פועלת באופן תמידי ויזום לתפיסה של אמצעי לחימה מכל הסוגים והעמדה לדין של אותם עבריינים.

במסגרת זו במהלך השבוע האחרון שוטרי משטרת ישראל במחוז הצפוני תפסו אמצעי לחימה שונים ביניהם :
 

בתאריך 2/6 במהלך מבצע חיפושים שנערך בכפר טורעאן נתפסו 7 מטענים מאולתרים,בקבוקי תבערה,כוורות זיקוקים ותחמושת.

בתאריך 2/6 במהלך חיפוש בבית בנצרת נתפסו 2 נשקים ארוכים מסוג קלאצניקוב וקרל גוסטב.

בתאריך 27/5 בפעילות מבצעית בכפר מנדא נתפס אקדח עם מחסנית.

בתאריך 28/5 בכפר דיר חנא במהלך חיפוש נתפס אקדח ו78 שתילי מריחואנה.

בתאריך 27/5 בפעילות ימר צפון נתפס במהלך חיפוש נשק מסוג קרלו.

מתחילת השנה ועד היום, במהלך תקופה  של כ- 5 חודשים  בלבד במחוז הצפוני נתפסו מאות אמצעי לחימה :
 

220 רובים ואקדחים
168 רימונים 
37 מטענים 
358 בקבוקי תבערה
263 כוורות זיקוקים.

במטרה להגיע לאותם עבריינים המחזיקים או משתמשים באמצעי לחימה באופן לא חוקי ומסליקים אותם בשטחים פתוחים במטרה להרחיק את עצמם מביצוע העבירה, משטרת ישראל משקיעה מאמצים רבים ופועלת נמרצות בחקירות מהירות, מקצועיות וממוקדות תוך שימוש בכלל האמצעים הטכנולוגים בשילוב רשויות התביעה במטרה להגיש כתבי אישום מהירים כנגד אותם עבריינים המחזיקים או משתמשים בנשק חם ופוגעים בחיי היום יום של אזרחים נורמטיביים ומעמידים חפים מפשע בסכנת חיים.

משטרת ישראל תמשיך בפעילותה למיגור האלימות במגזר הערבי ותרחיב ותעמיק את מתן השירות לאזרחיו.  מצב זה של שימוש והחזקה של אמצעי לחימה, אינו נסבל ומחייב פעילות נמרצת תוך קבלת תמיכת האוכלוסיה ליצירת השינוי, הנשק שנתפס היום לא ירה מחר.

 

 

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים