חולצו מטיילת ומטייל בעזרת מסוק משטרתי ומחלצי להבה

מתנדבי יחידת החילוץ גליל-כרמל של משטרת ישראל חילצו מטיילת בת 19 מארה"ב, שמעדה במהלך הטיול בנחל עמוד ושברה את הקרסול. בנוסף חילצו נער בן 17 שטייל עם חבריו בנחל עמוד, הנער נאחז בעץ עשרות מטרים מעל הקרקע. יחידת החילוץ גליל-כרמל: "טיילו רק בשבילים המסומנים".

09.04.2025 מאת: פורטל הכרמל והצפון
חולצו מטיילת ומטייל בעזרת מסוק משטרתי ומחלצי להבה

באדיבות דוברות יחידת החילוץ "גליל-כרמל"

 

צוות מחלצים חבר לפצועה בת 19 מארה"ב בשטח וחובש היחידה העניק לה טיפול רפואי ראשוני. בגלל תנאי השטח המורכב הוזנק מסוק משטרתי עם מחלצים מיחידת להבה של כב"ה, שהוציא את המטיילת מהנחל ופינה אותה לבית החולים זיו שבצפת.

 

 

בנוסף, מתנדבי יחידת החילוץ "גליל-כרמל" חילצו  נער בן 17 שטייל עם חבריו בנחל עמוד. במהלך הצעידה הוא החליק והדרדר במדרון, אך בדרך הצליח לאחז בעץ ונעצר מעל המצוק.  הנער לא יכול להמשיך בטיפוס או לרדת חזרה.

 

מתנדבי משטרת ישראל מיחידת החילוץ "גליל-כרמל" חברו לנער וחילצו אותו בבטחה לשביל. בהמשך הוא פונה רגלית מחוץ לשמורה שם המתין לו אמבולנס של מד"א.

 

מהיחידה נמסר: "טיילו רק בשבילים המסומנים. סטייה משבילים מסומנים עלולה לסכן חיים, ולפגוע בערכי טבע. בכל מקרה, אם נקלעתם לצרה, חייגו 100, ומתנדבי יחידות החילוץ יגיעו לסייע".


 

פורטל הכרמל

באדיבות דוברות יחידת החילוץ "גליל-כרמל"

תגובות

מומלצים