פרי הפפאיה תכונות וסגולות
הפפאיה היא פרי מדהים, לפפאיה יתרונות תזונתיים רבים, הפפאיה עשירה בויטמינים הנותנים דחיפה למערכת החיסונית ועשויה לסייע בהפחתת הסיכון ללקות בסרטן ומחלות לב.
פפאיה היא צמח מניב פרי טרופי, דו-פסיגי, במשפחת הפפאיים. מוצאה של הפפאיה מאמריקה התיכונה וכיום מגדלים אותה בארצות הטרופיות בכל כדור הארץ. למעשה היא אינה עץ כי אם צמח עשבוני רב-שנתי, שגבעולו היחיד עבה כגזע, וגובהו עשוי להגיע ל-8 מטרים בקירוב
ערכים תזונתיים:
ויטמינים - A, C, E, D, K , קבוצת B וחומצה פולית.
מינרלים - אשלגן, ברזל, זרחן וסידן
עשירה בנוגדני חמצון.
סיבים תזונתיים
תרומה לבריאות הגוף:
1. מצויינת במקרים של בעיות עיכול בזכות אנזים הפפאין.
2. מקור לויטין D.
3. טובה לבריאות העור
4. יעילה לטיפול בדלקות במערכת העיכול.
5. טובה לבריאות הלב.
6. עשויה לסייע במקרים של סרטן במעי הגס.

















