קב"ט מועצת עוספיה אמיר סעיד התפטר מתפקידו

לפני 7 שנים נכנס אמיר סעיד לתפקיד קב"ט מועצת עוספיה הוא הצליח להביא את הישוב ולחבר אותו לכל אמצעי הביטחון האפשריים, ובעיקר חיזק את מוקד המצלמות והמתנדבים, וחיבר את העמותות לכל תרחיש קיצוני ובעיקר פעל ביד רמה בתקופת הקורונה ולאורך המלחמות בשנתיים האחרונות, עכשיו הוא עוזב לתפקידו החדש במערך הביטחון בעיריית חיפה.

04.05.2026 מאת: פורטל הכרמל והצפון
קב"ט מועצת עוספיה אמיר סעיד התפטר מתפקידו

אמיר סעיד הודיע היום למנכ"ל מועצת עוספיה על בקשתו להתפטר מתפקידו במועצת עוספיה. בשבע השנים האחרונות אמיר היה מעורב בכל מה שקורה בשטח הציבורי בכל פינה, הוא ידע על הכל והיה מחובר לכל האירועים גם בשעות הקטנות של הלילה.

 

אמיר זכה במכרז במערך הביטחון בעיריית חיפה ולשם כך הוא עובר, כי בחיפה רואים באמיר כבעל יכולות ארגון והובלת צוותים בכל תרחיש, מה שמועצת מוניב לא הבינה לאורך התקופה בה אמיר כיהן בתפקיד.

 

אמיר משאיר לעוספיה מוקדי חירום שעובדים, שהוא אישית עשה הכל שיעבדו, ממערך המצלמות עד למחסני שעת חירום והצוותים שנרתמו להתגייס להצלת חיים ומתן תגובה ראשונה בשעת הצורך.

 

חשוב לציין שאמיר היה מקובל על כל הפלגים בישוב והיה בקשר ואוזן קשבת לכולם, עזרתו הורגשה בכל פינה בעוספיה.

מערכת פורטל הכרמל והצפון מאחלת לאמיר סעיד בהצלחה בתפקידו החדש, בתקווה שיום אחד יחזור להוביל את עוספיה למקום בטוח יותר.

 

פורטל הכרמל

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים