פהמי חלבי הודעה לתושבי דאלית אל כרמל על סגירת כבישים
לקראת מרוץ Winner דאלית אל כרמל, שיתקיים ביום שישי, 23 באוקטובר, מפקד יחידת השיטור והאכיפה במועצה, פהמי חלבי, מעדכן על הסדרי התנועה והחסימות, שיחלו ב-05:30 ויימשכו ברובן עד 09:00.
ביום שישי, 23 באוקטובר, מתחיל המרוץ של דלית אל-כרמל, כאשר הכבישים יייסגרו מ-05:30 עד השעה 09:00 בבוקר.
חשוב שתושבי דאלית אל כרמל ועוספיה והאזור ישימו לב, תושבים המתגוררים בשכונות שהגישה אליהן תהיה סגורה ונדרשים לצאת לעבודה, מתבקשים להקדים ולצאת מבתיהם לפני השעה 05:30. לאחר תחילת החסימות לא תתאפשר יציאת כלי רכב מהשכונות.
שלושה מסלולים למשתתפים, נקודת הזינוק והסיום של כל המסלולים תהיה במגרש הכדורגל.
מסלול 10 הק"מ ייצא מהמגרש לכיוון אל-בסאתין, א-דיואר ואבו אבראהים, ימשיך בחזרה לכיוון מרכז הכפר וכיכר שפיק, דרך כיכר בנק הפועלים הישן וכיכר המתנדב, ומשם לכיכר המתנדב, נכנסים ימינה לרחוב שיח' אל ח'טיב ומשם לכביש העוקף.
המסלול ימשיך לכיוון קרמיקה יונס, היכל התרבות וכביש העגבניות עד צומת זוחלוק, ומשם לכיוון אולמי אל חדיד, עד לנקודת הסיבוב באזור המוחרקה וחזרה למגרש הכדורגל.
מסלול 5 הק"מ ייצא ממגרש הכדורגל לכיוון כיכר השוטר, ימשיך לכיוון המוחרקה עד לנקודה שאחרי אולמי אל חדיד ומשם יחזור למגרש.
מסלול 2 הק"מ העממי ייצא ממגרש הכדורגל עד כיכר השוטר ויחזור למגרש הכדורגל.
פהמי: "אני מבקש מכל התושבים להיות סבלניים באותו יום, אני יודע שיש הרבה אנשים שרוצים לצאת לעבודה שלהם, אבל תקחו בחשבון שבשעה 05:30 משטרת ישראל סוגרת את כל הצירים כדי לא לאפשר לאף רכב להיכנס למסלול עצמו.
תתאזרו בסבלנות, תהיו רגישים, תתעניינו, תתקשרו למוקד שלנו, ייתן לכם את כל התשובות המתאימות, כל שאלה תבחן בהתאם וכמובן נסייע לכל מי שצריך סיוע.
אם חס וחלילה משהו צריך טיפול בתוך השכונות , יש לנו מפקדי מקטעים ממשטרת ישראל כולל מנהלים של המועצה, שהם אמורים לתת מענה דרך משטרת ישראל.
יש לנו חפ"ק שיושב ליד המועצה, כל הטלפונים יגיעו אלינו, נענה בהתאם , וכמובן נסייע לכל מי שצריך סיוע פרטני, 04-8301900
מקווה שהמרוץ הזה יעבור בצורה טובה מאוד, ללא תקלות, וכמובן בעזרתכם אתם התושבים שאתם מסייעים לנו להצליח ביום הזה".


















