נהרסו 13 מתחמים הקשורים לגורמי פשיעה

הרשות לאכיפה במקרקעין, בשיתוף פרקליטות המדינה ובסיוע המשטרה, פעלה ב־13 מתחמים בשכונת ג'ואריש ברמלה שבהם אותרה בנייה ללא היתר, השתלטות על קרקעות והשלכת פסולת. הפעילות נועדה להסיר חסמים בפני פיתוח עתידי של האזור, המיועד למגורים, מסחר, תשתיות ושטחים ציבוריים.

19.08.2026 מאת: פורטל הכרמל והצפון
נהרסו 13 מתחמים הקשורים לגורמי פשיעה

צילום - הרשות לאכיפה במקרקעין 

הרשות לאכיפה במקרקעין, בשיתוף פרקליטות המדינה ובסיוע משטרת ישראל, ביצעה אתמול (ג', 18.8) פעילות אכיפה ב-13 מתחמים בשכונת ג'ואריש ברמלה, הקשורים לגורמי פשיעה.

 

במתחמים אותרו מבנים, שהוקמו ללא היתרי בנייה ובניגוד לתוכניות החלות במקום. הקרקע מיועדת לפיתוח עתידי של מגורים, שטחים ציבוריים, תשתיות ומסחר. לאורך השנים, תועדו במתחמים אלו עבירות בניה אסורות, תוך השתלטות על קרקע וכן השלכה והטמנה של פסולת.

 

מדובר בעבירות תכנון ובנייה, שמעכבות את מימוש התוכניות בקרקע ואת האפשרות לקדם את פיתוח האזור בהתאם לייעודו ולטובת תושבי העיר.

 

הריסת הבנייה האסורה בוצעה על ידי הרשות לאכיפה במקרקעין לאחר פעילות איסוף מודיעין מקדים ובליווי כוחות של משטרת ישראל.

 

מהרשות לאכיפה במקרקעין נמסר: "הפעילות בשכונת ג'ואריש ברמלה, היא חלק ממדיניות אכיפה סדורה, שמטרתה לשמור על חוק התכנון והבנייה ולהסיר חסמים בפני תכנון ופיתוח השטח למען הציבור. בנייה בלתי חוקית פוגעת ביכולת לממש תוכניות מאושרות, יוצרת מפגעים סביבתיים ופוגעת באינטרס הציבורי. נמשיך לפעול באופן ממוקד ונחוש לשמירה על החוק ולהסרת עבירות בנייה, על מנת לאפשר את קידום התכנון ופיתוח השטח לרווחת התושבים".

 

תגובות

מומלצים