תיק רצח מוחמד מחאמיד ז"ל

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בחיפה כתב אישום נגד כרם גבארין בן 42 ממעלה עירון, וסעיד אל-סייד בן 23 מהנגב וקטין מאום אל פחם, בגין רצח מוחמד מחאמיד ז"ל, על פי כתב האישום, גבארין ביקש לנקום את רצח אשתו, שבגינו הועמד לדין אחיו של המנוח.

16.08.2026 מאת: פורטל הכרמל והצפון
תיק רצח מוחמד מחאמיד ז"ל

מכתב האישום שהגיש עו"ד ראיד רחאל מפרקליטות מחוז חיפה עולה כי השלושה תכננו את הרצח מראש והצטיידו בשני כלי רכב גנובים, רובה קלצ'ניקוב וציוד נוסף. כחלק מההיערכות פירקו לוחיות זיהוי משתי משאיות והתקינו אותן על הרכב ששימש לביצוע הרצח. בהמשך ארבו למנוח סמוך למאפייה באום אל-פחם, שבה נהג לעצור מדי בוקר בדרכו לעבודה.

 

עם הגעת המנוח למאפייה, נורה בגבו לפחות תשע פעמים ומת במקום. לאחר מכן נורו יריות גם לעבר הרכב שבו הגיע, ואדם נוסף שהיה בו נפצע ברגלו.

 

לאחר הרצח נמלטו הנאשמים, הציתו את הרכב ששימש לביצוע הירי כשבתוכו הנשק והטלפונים ששימשו אותם, ובהמשך פעלו לטשטש גם את זהות רכב המילוט באמצעות שליחתו למוסך בברטעה לצביעה מחדש.

 

כתב האישום מייחס לשלושה עבירות של רצח בכוונה בנסיבות מחמירות, עבירות בנשק, חבלה בכוונה מחמירה, הצתה, השמדת ראיה, שיבוש מהלכי משפט ועבירות נוספות.

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים