בשר אל תאכלו כל מה שמוכרים לכם

על רקע הכרזת ארגון הבריאות העולמי בעניין הסיכונים בצריכת בשר מעובד, משרד החקלאות מגיש לכם מידע אודות הבשר המשווק בישראל, בעבר, הבשר הטרי שנמכר בישראל היה בשר מקומי שלא עבר תהליך או טיפול כלשהו, למעט צינון לטמפרטורה שבין 0 ל 4 מעלות.

03.12.2015 מאת: פורטל הכרמל והצפון
בשר אל תאכלו כל מה שמוכרים לכם

בשנה האחרונה משרד החקלאות פתח את האפשרות לייבוא בשר טרי, ובלבד שישמר בצינון ולא בהקפאה, בשר זה נמכר כ"בשר טרי מצונן".

חשוב לדעת, ישנם בתי עסק המוכרים בשר קפוא שהופשר לעיתים לבשר הקפוא הוספו מים וחומרים נוספים, ומציגים אותו כבשר טרי, בשר זה אינו בשר טרי ומכונה בטעות "בשר מיושן", מדובר ב"בשר מעובד"!.

בשר חי

 

בפעם הבאה שאתם קונים בשר, תבדקו מה מוכרים לכם.

 

{YouTubeVideo id=rYA8a6znXa8}

תגובות

מומלצים