מובילות את הרשויות המקומיות לעתיד דיגיטלי מתקדם

היחידה לקידום הדיגיטל בשלטון המקומי במערך הדיגיטל הלאומי, קיימה סיור מקצועי בצפון הארץ, שבמהלכו נערכו מפגשים עם ראשי רשויות מקומיות, מנכ"לים ובעלי תפקידים נוספים בצפון הארץ, במטרה לקדם שיתופי פעולה שיחזקו את היכולות הדיגיטליות של הרשויות וישפרו את השירותים לתושבים.

26.05.2025 מאת: פורטל הכרמל והצפון
מובילות את הרשויות המקומיות לעתיד דיגיטלי מתקדם

 

בכל רשות הוצגו השירותים והמוצרים שהיחידה מציעה, תוך התאמה לצרכים המקומיים ובניית תכנית עבודה ראשונית לקראת יישום מהלכים דיגיטליים בשטח.

 

הסיור כלל ביקורים בעיריית נהריה, מעלות-תרשיחא, שלומי ומועצה אזורית מעלה יוסף, והוא צפוי להימשך בשבוע הבא ברשויות נוספות בגליל העליון ובגולן.

 

את הסיור הובילו ד"ר שרון אפריל, מנהלת היחידה לקידום הדיגיטל בשלטון המקומי, איריס אלפסי, מנהלת אגף הצלחת לקוחות, ורותם ארנרייך, מנהלת אגף מדיניות, אסטרטגיה ודאטה. נציגות היחידה הציגו את חזון המערך והיחידה ובנו יחד עם השותפים המקומיים תשתית לשיתוף פעולה ארוך טווח.

 

המהלך כולו נועד לאפשר היכרות בלתי אמצעית עם השירותים שמציע המערך, לחזק את הקשר עם הנהלות הרשויות ולבסס מחויבות הדדית להובלת שינוי דיגיטלי משמעותי בשלטון המקומי.

 

פורטל הכרמל

פורטל הכרמל

תגובות

מומלצים