ירי וזריקת רימונים בכפרי הכרמל דאגה ופחד

הלא מעורבים שחווים פיצוצים עזים וירי בשכונות שלהם, במיוחד בשעות הלילה, הם הנפגעים העיקריים, מאז פרוץ המלחמה לא הפסיקו זריקות הרימונים על בתים ועסקים ובוצעו עשרות אירועי ירי לעבר רכוש רכבים ובתים בדאלית אל כרמל ועוספיה, האחראים שאמורים לטפל מתנהגים בזלזול ולא מטפלים בתופעה עצמה.

21.11.2023 מאת: פורטל הכרמל והצפון
ירי וזריקת רימונים בכפרי הכרמל דאגה ופחד

הפחד שמרחף מעל תושבי הכרמל בזירות ירי, השבוע החולף בכרמל חווינו זריקת רימון על גג של בית שהתושבים יצאו מבוהלים וחשבו שמדובר ביירוט מעל לכפר, הקול היה חזק עד כדי כך.

 

בנוסף זריקת רימון לעבר עסק בעוספיה, וגרימת נזק לרכוש. בשני המקרים זה לא היה מקרה ראשון שיורים ומשליכים רימונים לעברם. המשטרה ומי שמטפל בנושא לא חוקרים את המקרים לעומק ובינתיים אנשים מסביב ממשיכים להיפגע רגשית.

 

אותו סיפור בדאלית אל כרמל, ירי שחוזר על עצמו מפעם לפע והשכנים זועקים לשמיים שהם נפגעי טראומה, עד היום אף אחד לא פנה לטפל בנפגעים אלה, השאלה איפה משרד הרווחה במקרים כאלה? האם משרד הרווחה לא אמור לטפל באנשים האלה?.

 

הטענות שנשמעות מהרשויות המקומיות ומי שאחראי על מצלמות רואה, שהכל מתועד וכל הממצאים מועברים למשטרה. אז מי באמת מתרשל בעבודתו?.

 

תגובות

9. סמי לפני 1 שנה
מספר 4
8. عسفيا לפני 1 שנה
انشالله القيامه قربت
7. مواطن לפני 1 שנה
ظاهرة غريبة ومرعبة
6. עורך דין לפני 1 שנה
המשטרה
5. סלים לפני 1 שנה
עיסאם ונסר מטפלים
4. סלים לפני 1 שנה
חובות כספיים בלבד
3. אאאא לפני 1 שנה
דאלית אל כרמל
2. בחורה לפני 1 שנה
זה הפך למערב פרוע
1. תושב דאלית אלכרמל לפני 1 שנה
לאחראים ( היכן הבחטון)

מומלצים