נשים "חולבות" גברים
תחקיר מיוחד שנעשה ע"י מערכת פורטל הכרמל חושף מחזה מפתיע ומפחיד של קבוצת נשים שמחפשות דרכים לסחוט גברים ובמיוחד בעלי עסקים, המשטרה ממתינה לתלונה הראשונה שתגיע כדי שתוכל להתחיל במעצרים..לתחקיר.
לאור התלונות הרבות שהגיעו למערכת פורטל הכרמל יצאנו לשטח לשמוע את הסיפור של אותם בעלי עסקים שטוענים שנפלו קורבן למספר נשים מקומיות שניצלו או במקרים אחרים איימו להפיץ ברבים על הקשר שלהן עם בעלי העסקים וסחטו מהם כספים רבים.
במקרה נוסף בעל התלונן שאשתו התחברה עם מספר נשים שעוסקות במקצוע הותיק ביותר בעולם ואחת מהן פנתה לבעל בדרישה שישלם סכום מעל 20 אלף ש"ח ע"מ שתוכל להסדיר ביניהם (בינו לבין אשתו) את היחסים. הבעל טוען שהוא סירב להצעה ואז אחרי מספר ימים הן שלחו אדם לפגוע ולחבל ברכוש שלו כאות אזהרה.
פנינו לאחת מהנשים לשאול שאלות והיא הכחישה את המקרים המיוחסים ואף טענה שיש המון אנשים שמנסים להתנכל להן ושזה לא נכון כל מה שנאמר.
באחת השיחות עם ידיד של אותה קבוצה, האיש מספר לנו מה הן דורשות ממנו לעשות בשביל להשיג את המטרות שלהן, האיש נדרש לאיים ולבצע כל ההוראות ואם לא הן יפילו אותו בטענות שונות.
האיש אומר: "אני הפכתי לעבד שלהן ואין לי כוח לזה, מאוד קשה לצאת או לנתק קשר כי אז אני נמחק בחברה ויותר לא אוכל להראות את הפנים שלי בציבור".
קצין משטרה בכיר אמר לנו: "אנחנו מחכים שמישהו מהגברים יגיע ויגיש תלונה. ללא תלונה לא נוכל לטפל במקרה, אנחנו עוקבים ומכירים את אחת הנשים".
בעל עסק מוכר שעלה שמו בתחקיר אמר לנו: "זה לא נכון בכלל, על מה אתם מדברים?"..לאחר שהובהרה לו הסודיות של העניין הוא השתכנע וסיפר לנו: "בחורה ביום בהיר הגיעה אלי, יום אחר יום לאט לאט התחברה איתי ויום אחד זה הגיע יחס מיוחד ביני לבינה, עוד הפעם ועוד הפעם אני נשחפתי, אחרי תקופה קצרה של 3 שבועות היא מגיעה ומבקשת ממני תמיכה כספית ואני נותן לה, אחרי יומיים עוד בקשה אני נותן, אחרי שבוע היא מבקשת סכום גדול פי 4, אני מנסה להתחמק, פתאום היא אומרת לי "אתה יכול לא לתת, אני מפילה אותך" ואז הבנתי שנפלתי בפח, סיכמתי איתה שאני נותן לה כסף ומנתק את הקשר איתה לעולמים, מסרתי לה סכום גדול וניתקתי את הקשר".
מתגלה עוד בתחקיר כשיש כסף יש יותר תיאבון לעוד הרבה כסף וזה כרוך בעובדות ואז החבורה הזו מאתרת נשים שיש להן בעיות והן חלשות ומגייסות אותן למשימה חדשה, לכל אשה יש מערכת יחסים קצרה עד להתחלת הסחיטה.
בינתיים ימשיכו לעשות כסף על חשבון גברים חלשים.
המערכת שומרת לעצמה לא לחשוף שום פרט על המתושאלים ועל תוכן התחקיר שהוא שמור ונמצא אצל אותו תחקירן בתקוה שגברים יגישו תלונה במשטרה כדי שיוכלו לשים יד על החבורה הזו שלא יפילו אנשים נוספים בסערה של שקרים ורמאות.
התמונה בראש הדף רק להמחשה ואין לה קשר לכתבה.













