חנוכה בטבע פעילות חינמית לכל המשפחה
ארגון חיבורים בחקלאות מזמין אתכם להצטרף בימי החג לחוויה משפחתית, ערכית וציונית ברכיה רוזנברג, מנכ"ל חיבורים בחקלאות:"המפגש עם החקלאים ועם האדמה הוא חיבור לסיפור הישראלי, חנוכה הוא חג משפחתי זמן מתאים לחוויה שמעצימה את כל המשפחה".
צילום חיבורים בחקלאות
במהלך ימי החנוכה מזמין ארגון חיבורים בחקלאות משפחות מכל הארץ לצאת אל הטבע, לפגוש את החקלאים הישראלים מקרוב, ולהיות חלק מעשייה ערכית ומחזקת - התנדבות בחקלאות.
השנה מציעה חיבורים בחקלאות שלושה מוקדי פעילות מרכזיים, שיהיו פתוחים למשפחות עם ילדים בכל הגילים:
מושב צרופה - עבודות בחממות מלפפונים
אבני איתן שברמת הגולן - קטיף פטל חווייתי בנופי הצפון המרהיב
בקעת הירדן - שתילת עצים בשביל הנופלים, פעילות מרגשת המוקדשת להנצחת חללים ממלחמת חרבות ברזל, לחיבור בין הדורות ולהכנסת משמעות ערכית לימי החג
ההתנדבות משלבת בין מגע ישיר עם האדמה לבין ערכים של ערבות הדדית, ציונות ואהבת הארץ, וכל זאת במסגרת פעילות משפחתית מגבשת וחינוכית שתכניס בחג אור גם עבור החקלאים.
מנכ"ל חיבורים בחקלאות, ברכיה רוזנברג: "משפחות שמגיעות להתנדב במשקים יוצרות לא רק עזרה ממשית לחקלאים אלא גם רגעים חוויתיים-חינוכיים שמלווים את הילדים לאורך שנים. המפגש עם החקלאים ועם האדמה הוא חיבור לסיפור הישראלי, לאמירה ברורה לכל האויבים מסביב - אנחנו כאן כדי להישאר ולהעמיק שורשים".
הפעילות מתאימה למשפחות, קבוצות ויחידים, ומתקיימות ללא עלות, בהרשמה מראש בקישור:
















