אכרם חסון הושבע לח"כ בפעם שניה
לאחר ששר האוצר משה כחלון התפטר מחברות הכנסת לפי החוק הנורווגי ואפשר לאכרם חסון להצטרף לכנסת ה20, הוא יהיה הח"כ הדרוזי הרביעי בכנסת זו, עכשיו אולי אכרם ידאג לאזורי תעשיה ואדמות לבניה
בכנסת ה19 אכרם חסון כיהן כחבר כנסת לתקופה של כמה חודשים עד שהכנסת פיזרה את עצמה והלכה לבחירות חדשות, בהם אכרם עבר מקדימה לכולנו עם כחלון, אכרם לא נבחר ברשימה.
בכנסת היום מכהנים 4 חברי כנסת, איוב קרא ליכוד, חמד עמאר ישראל ביתנו, עבדאללה אבו מערוף הרשימה הערבית המאוחדת, ומהיום אכרם חסון כולנו.
ציפיות מכניסתו של עוד חבר כנסת דרוזי, היא אפסית, לא משפיעה ולא תעזור לשפר דבר בישוב הדרוזי, אולי עכשיו אכרם חסון יחזיר לדאלית אל כרמל את אזור התעשיה שנגנב , אולי אכרם חסון עכשיו ידאג להביא חלקות אדמה לצעירים שלא נשאר להם אדמות לבניה אולי ואולי.
הצטרפות ח"כ אכרם חסון עולה לכנסת כ - 1.3 מיליון שקל חדש נוספים בשנה וכוללת לשכה, רכב, משכורת , שלושה יועצים פרלמנטריים ותקציב עבור קשר עם הבוחר.
אכרם בנאום הבכורה שלו דיבר על מלחמתו בשחיתות ועל המצב העגום של הצעיר שנתבע בגלל שבנה את ביתו ובגלל שמנהיגים לא תכננו.
אכרם בעיקר הודה למשה כחלון.

















