מופלח חלבי הוביל את רוטרי לפעילות מצטיינת
רוטרי דאלית אל כרמל קיבל מועדון מצטיין בועידת רוטרי ה-64, על פעילות מיוחדת, של הצבת דפיברילאטורים מצילי חיים ברחובות הכפר. נשיא רוטרי דליה מפלח חלבי: "רוטרי דאלית אל כרמל על המפה ונשארים על המפה".
מפלח חלבי: "אני מקדיש את פרס הנגיד קודם כל לתורם שיח׳ אבו ענאן פארוק באשא ולחבריי במועדון רוטרי דאלית אל כרמל ובמיוחד מוביל הפרוייקט, הנשיא לשעבר פריד באשא ובכלל לתושבי הכפר האהוב שלי דאלית אל כרמל. רוטרי דאלית אל כרמל על המפה ונשארים על המפה".
"היתה ועידה מיוחדת במינה, ביום הראשון פתחנו בנשף הנגיד המיוחד בשיר נוסיר פתח את הועידה והמשיך בטקס רוטריוני עם אמרה שבועית בעברית של ניסן אונגר מרוטרי הוד הכרמל (הספונסרים שלנו).
ואמרה שבועית בערבית מפי הדוד היקר אבו יליים חביב גנדור מרוטרי ראמה.
וברכה בינלאומית מפי אינה לויטס מרוטרי אשקלון צוותא.
וכמובן הנגיד סיכם את העונה העניינת שלו.

למחרת התקיימה ועידת רוטרי שהיתה בסימן מיזם רקמה אנושית שעוד תשמעו עליו והרבה, בנושא זה היה פאנל איכותי המורכב ממיטב אנדי המקצוע:
ד"ר אבידן מילבסקי – פסיכולוג, חוקר יחסי אחים ומרצה בכיר באוניברסיטת אריאל. ד"ר אבידן מוביל בעמותת "רקמה אנושית" את המחקר על קורס אחים שפותח בעמותה.
חברת מועדון רוטרי רמת השרון ירדנה זילברשטיין מייסדת עמותת "רקמה אנושית" בין אחים למתמודדי הנפש, בעלת תואר הנדסה מהטכניון ותואר שני במשפטים מאוניברסיטת רייכמן.
נ"ל אבנר ברק, חבר מועדון רוטרי באר יעקב, מחזיק תיק הרווחה בעירית באר יעקב.
כמו כן ראינו הצגה מרהיבה עם העברת מסרים לשיפור וייעול המועדונים , השחקנים בהצגה זו היו : קואורדינטור חיים קנת (החליף אותו החבר יונה מזור ) ושרי רעייתו של נג״ל חיים קנת, נושא ההצגה: שיסוי וקבלת חברים חדשים תחת הכותרת "Rocking the Boat"
באירוע זה הוענקו פרסי הנגיד למועדונים מצטיינים: רמת השרון, חיפה, מוריה חיפה, דאלית אל כרמל, משגב, נצרת.
תודה ענקית ל: אלברט זהר מנהל הכנסים ברוטרי ישראל על ניהול הועידה בלי שום תקלה, מזכיר רוטרי ישראל יונה מזור על העבודה בנמרצת במהלך השנה, חיה קובץ' המדהימה המנוע של רוטרי ישראל וחיים קנת האיש והאגדה.
ותודה לאילנה מלר ראש אשכול חיפה ( תהיי בריאה ושלמה).
תודה לכל חברי רוטרי ונשותיהם היקרות על המפגשים המרתקיםוההצעות לשיתופי פעולה, מדהימים אחד אחד, ולסיום תודה ענקית לנגיד המיוחד האלוף שפעל למען קירוב לבבות בשעה קשה זו והמדיך את הפעילות הרוטריונית כמו גדול הגדולים בשיר נוסיר. תסלחו לי אם שכחתי להודות למישהו".
















