נעצרו 3 שב"חים ברמת הגולן
במהלך פעילות יזומה של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב במתחם צימרים ביישוב רמות, הבחינו הכוחות בשני חשודים כשהם נוסעים ברכב תפעולי, השוטרים עצרו את השניים לבדיקה, שבמהלכה התברר כי מדובר בשני שוהים בלתי חוקיים, בני 19 ו-35, תושבי חברון, השניים נעצרו במקום.
צילום משטרת ישראל
בפעילות של שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג"ב נעצרו 3 שב״חים ביישוב רמות שברמת הגולן, כאשר אחד מהם נכנס לתעלת ביוב ואף עלה חשש לחייו.
שוטרי המחוז הצפוני ולוחמי מג״ב פועלים כל העת למען ביטחון הציבור, תוך ביצוע פעילות אכיפה ממוקדת נגד עבירות העסקה, הסעה והלנת שוהים בלתי חוקיים בשטח מדינת ישראל.
במקביל, הבחינו השוטרים בחשוד נוסף שנמלט מהמקום ונכנס לתוך תעלת ביוב. השוטרים פתחו את תעלת הביוב וקראו לחשוד לצאת, אולם הוא לא נענה לקריאותיהם. בשל החשש לחייו, הוזעקו למקום צוותי חילוץ של כבאות והצלה וכוחות מד"א.
לאחר קריאות חוזרות ונשנות מצד השוטרים, יצא החשוד מהתעלה כשהוא מותש וחבול ונעצר במקום (29, חברון). שלושת השב״חים הועברו לתחנת המשטרה.
מעצרם של החשודים הוארך מעת לעת, ובתאריך 07/09/26 הוגש נגדם כתב אישום על ידי שלוחת תביעות קריית שמונה. כתב האישום מייחס להם עבירות של כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
בתוך כך, חתם מפקד מחוז צפון, ניצב מאיר אליהו, על צו סגירה לעסק הצימרים למשך 30 יום.
"משטרת ישראל נאבקת בכל גורם המסייע לכניסתם ולשהותם של שוהים בלתי חוקיים בשטח מדינת ישראל, ותפעל בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת למצות את הדין עם העבריינים".


















