עמיר פרץ בביקור חיזוק למשפחת החייל הנעדר מג'די

משפחת נזמי ופהמיה חלבי קבלו את פניו של שר הביטחון לשעבר ח"כ עמיר פרץ "עבודה" שנענה לבקשת המשפחה להגיע לביקור...פתאום הבית של נזמי הפך להיות כמו כנס פוליטי, המטרה היתה למסור לעמיר את תודתם והערכתה של המשפחה שהוא עזר להם שמג'די יכלל בעמותת "לחופש נולד" שנתנה 10 מיליון $ למטרת הפצה לנעדרים. הרבה בכירים ומכובדים השתתפו בפגישה.

13.11.2007 מאת: פורטל הכרמל והצפון
עמיר פרץ בביקור חיזוק למשפחת החייל הנעדר מג'די

המשפחה של מגדיח"כ עמיר פרץ: "אני כמובן בכל תקופתי כשר ביטחון עמדתי לצדה של המשפחה בכל מה שיכלתי, הכנסתי אותם לתוך המסגרת של העמותה של "לחופש נולד" כדי שיוכלו לקבל סיוע, המשפחה פנתה אלי לבוא לביקור לחיזוק ולהזדהות".

לצערי הרב שאלות הנעדרים הם שאלות הרבה יותר מורכבות, ככל שמדברים עליהם  פחות, יש סיכויים יותר גדולים, בו מדובר במקרה אחר שהפתרון יהיה מזה שיפיצו בכל מקום ובעולם את השם של מג'די,  אני חושב שהביקור הזה יאותת למשפחה שיש להם חבר לעת צרה ואני אתייצב לידם בכל עת שיצטרכו אותי".

עמיר פרץ ופהמיה חלבי פהמיה חלבי, אמו של החייל הנעדר מג'די חלבי : "המצב מאוד קשה, עמיר פרץ היום מחזק אותנו, הוא התייצב לידנו כשהיינו צריכים אותו, אני מאוד מעריכה את הביקור שלו אצלנו היום".

נזמי חלבי, אביו של מג'די: עמיר פרץ תמיד עזר וממשיך לעזור, הוא היום הגיע לבקר את המשפחה, בזכותו אנחנו נכנסנו לעמותת "לחופש נולד", העמותה הזו נתנה 10 מיליון דולר לנעדרים, הוא לא רצה לחתום עד שמג'די לא הוכנס לרשימה, החותמים היו ראש הממשלה ושר הביטחון, בשעה 23.00 בלילה התקשר אלינו שמג'די נמצא בפנים, עמיר מה שמבטיח הוא מקיים".

בבית נראו פוליטיקאים וחברי עירייה, עובדי משרד הביטחון, שיח'ים, אנשי ציבור וכמה נשים, כוח משטרתי ממשטרת רכס הכרמל ליווה את עמיר לאורך כל הביקור, בנימיני לא נכח, מחליפו היה במקום. 

הנחה את המפגש סמיח חלבי, דודו של מג'די וחבר פורום החיפוש.

האורחים עמיר פרץ בראיון  לפורטל הכרמל, חסין חלבי החברים והמשפחה  

תגובות

15. לדלואני לפני 18 שנים
לדלואני
14. חלבי ע לפני 18 שנים
סמיח חלבי זה האיש
13. מוניר לפני 18 שנים
סמיח את איוב
12. ...... לפני 18 שנים
לדלאוי
11. דילאוי לפני 18 שנים
פוליטקה זולה
10. صبيه לפני 18 שנים
الله يصبر اهلو
9. קרובת משפחה .. לפני 18 שנים
אללה יסבר אהלק..
8. בחורה מדליה לפני 18 שנים
מגדי בן דודה תחזור מהר התגעגעתי
7. غدير לפני 18 שנים
مساء الخير
6. אמין לפני 18 שנים
טרגדיה קורעת לבבות
5. נינוש לפני 18 שנים
מג'די שתחזור אלינו בשלום.. התגעגענו אליך אחינו הי
4. صافي اسعد حلبي לפני 18 שנים
إطراء...ورأي مغاير...
3. רובי לפני 18 שנים
עמיר פרץ
2. דלואני בדם א לפני 18 שנים
אללה ירג'עו באלסלאמה
1. bf לפני 18 שנים
חתונה או ביקור של עמיר פרץ

מומלצים