קלמן ליבסקינד מנצל מעמדו בכדי להשתלח בדרוזים

תוהה אני לאן שיכרון הכוח יכול להגיע?! והאם מעצם אחזקת מיקרופן של שידור ברבים נותנת במה לשדרן חובש כיפה שנמנה על נושאי אג'נדה של נערי הגבעות, להפצת רעל תוך השחרת פני עדה שלמה, מבלי להצמד לעובדות?! ולמה בגלל אג'נדה פוליטית מהולה ברעל שמנדהו ינק ?!

10.07.2023 מאת: דוקטור מנצור רדואן
קלמן ליבסקינד מנצל מעמדו בכדי להשתלח בדרוזים

 

קלמן ליבסקינד מנצל מעמדו בכדי להשתלח בדרוזים מאמר תגובה


 


כנגד רעלי השדרן אציין ראשית כחובש כיפה ולשמחתי לא כל חובשי הכפות כמותך אדון קלמן אם כי יש ביניהם אנשי סגולה.  הריני להכווין אותך ואת כמותך למקורות בכדי שתשכיל להבין עוד דבר או שניים אודות הדרוזים בתקווה שלא תמשיך להתעוור מהאג'נדת הרעל שמנתבת את דרכך שלך ואשר בה הינך רושם עיוותים רחוקים מהמציאות רק בשביל לשים את ניטיותיך על קידמת הבמה להעכיר את האווירה ולהרעיל  את הקוראים בדבר הבל. 

 


 

תקרא ואולי תבין את הרשום בפרשת יתרו (יסודי קוסמי בקרב הדרוזים), ספר שמות י"ח, א'-כ', כ"ב. תקרא ואלי תבין את הקשר שנשמר בין צאצאי יתרו שבט הקיני ליהודים בספר במדבר, כ"ד: כ"א וספר ירמיהו, ל"ה: ב'. ותקרא את ההיסטוריה, תקרא ואולי תבין ואם ציפורה היא בתו של יתרו אזי גם היהודים הם צאצאי יתרו אז תכבד את עצמך ואל תתמקד בפסוק "עם בבדד ישכון  ולא יתחשב בגויים" ובתפיסות של עם סגולה נבחר מכל העמים המעוותת כל מציאות אמתית והדוגמאות רבות. אין לי ספק שיש בקרב אחי היהודים אנשי סגולה, כמו בקרב בני עדתי הדרוזים ואחרים אך לא כולם עם סגולה ובוודאי לא באופן גורף.
 

 

 

הרי מי בצע לינץ' במאבטח דרוזי במקום קדוש ליהודים - בהר מירון , רק בגלל שדבר בשפה הערבית, יכולים להיות עם סגולה? האם אין אלה חובשי כיפות אליהם השדרן שמנצל את מעמדו שייך?!
 

 

 

מי ששרף משפחה חיה למוות בלי שמץ של אנושיות, זאת סגולה ? וזה אור לגויים?! האם לא אלה חובשי כיפות אליהם אתה שייך?!
 

 

 

מי משתלט על אדמות מדינה ועל אדמות אחרים ומקים בהם מאחזים בלתי חוקיים הוא עם סגולה ?!האם אין אלה חובשי כיפות אליהם אתה שייך, גאה ומתנשא?! 
 

 

 

מי שעושה פעולות נקמה טרוריסטיות , שורף רכבים, שורף בתים, מטיל אימה ופוגע בקניינם של אחרים, האם לא אלה חובשי כיפות עליהם הינך נמנה?!
 

 

 

מי מתפרע, מחזיק בנשקים ויורה בהם תחת אמתלת ביטחון אישי ומטיל אימה על אוכלסייה אחרת, לא אלה נערי הגבעות והפרעות עליהם הינך נמנה פוליטית.
 

 

 

מי מתנהל בצורה ברוטאלית עוקר עצי זית, כן עצי זית. גונב או משמיד יובלם של אחרים האם לא חובשי כיפות כמותך. ברור לה שהדרוזים לא עושים זאת!
 

 

 

מי הרעיל מקורות מים  של אחרים בהנחיית משה דיין כחלק ממעשי טיהור אתני, מי עקר ישובים, מי השתלט על בתים של אחרים, האם אלה  הדרוזים או דומיך?! תחזור לחומר הארכיוני תקרא ותלמד מי עשה אותם מעשי זוועה לפני שתאשים את הדרוזים באלימות... 
 

 

 

הדרוזים נהגו ונוהגים באחריות מלאה , באינושיות ובחמלה באחרים ואף תורתם הדרוזית אוסרת עליהם לפגוע באחרים , או להרוג אותם ומטילה עונשים דתיים כבדים על החורגים מכללים אלה. 
 

 

 

הדרוזים מכירים בישראל כמדינת היהודים מאז תקומתה ופעלו להקמתה , תחזור את דפי וספרי ההסטוריה וכנס לארכיונים בכדי ללמוד את תרומתם להקמת המדינה ולעוצמת תחושת השייכות אליה בקרבם, אותם מפזרי הגזענות כמותך בחרו לשלול את זכותם בשוויון אזרחי, ואת זכותם לגור בכבוד ולהתרחב בישובהם והותירו זאת אך ורק ליהודים. כפיות הטובה זו באה לידי ביטוי בחקיקת חוק הלאום שגזענים כמותך נסחו. 
 

 

 

הקנסות הכבדים על בניה על גבי אדמתם הפרטית בשל העדר פיתוח מכוון של ישובהם, תחת כסות חוק לא חוקתי , בררני ומפלא בין המשתלטים על אדמות מדינה לבין הדרוזים שבונים על אדמתם הפרטית בלית ברירה ובעל כורחם, כי מנסחי חוק קמיניץ' הקיצוניים כמותך הפלו בין השניים, ואוכפים באופן בררני ונבדל . 
 

 

 

מי שתמך במורדים הסורים - ג'בהת אנצרה שתווכו בדרוזים שם, אלה הוגי מדניות קצרת ראייה וכפויית הטובה שפוגעת באח, ברע ובשותף האמתי והטוב ביותר למדינת ישראל בכל תולדות קיומה של מדינת ישראל. אלה קצרי ראיה כמותך שלא מבינים שזה פוגע קשות בדרוזים בישראל כשאחיהם נרצחים על ידי מי שנתמך על ידי מדינתם ישראל, ומקבלים ממנה סיוע צבאי , תמיכה ואף סיוע רפואי, מי היה מרשה לעצמו לעמוד בחיבוק ידיים כנגד בגידה מוסדית כזו באחים ובשותפים הדרוזים?!
 

 

 

הידעת כי אין נאמן למדינת ישראל יותר מהדרוזים בכל רחבי העולם, בכל תחומי החיים, דבר שקשה לכמותך להבין, אז תלמד, תקרא, ושאל שאלות ואל תתן לאג'נדה הגזענית שלך להשתלט על פיך ועל עטך תוך ניצול מעמד ובמה לרעה, משום שהמוסר,האמת  האנושיות והערכיות, מעל לכל פופליזים מכל סוג שהו. 
 

 

 

ואל להשתלח בדרוזים ולהאשימם באלימות ובבריונות כאשר גישתך אלימה במילותיה והאוכלוסייה עליה אתה נמנה כול כולה אלימות. לשמחתי שהינך מיעוט ברחוב הישראלי והיהודי.

 

 

תגובות

6. דליה לפני 2 שנים
אפס מאופס
5. حلبي לפני 2 שנים
קלמנז
4. למספר 2 לפני 2 שנים
אחותי הבחורה
3. דרוזי לפני 2 שנים
ל2 בחורה
2. בחורה לפני 2 שנים
מה קרה שהתעצבנתם מקלמן
1. סאמי שחידם לפני 2 שנים
כתבה ענינית

מומלצים